حلوا رو همون اول انگشتی کردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حلوا رو همون اول انگشتی کردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سحر پلو میگو داریم (sm120)
با همین فرمون بری ایفون بیست رو شاید بتونی بخری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو دوران اوجم n95 داشتم (sm120)ولی خر شدم با 5250 تاخت زدم (sm120)
قبلش شاید با تمرین و ممارست موفق میشدم ولی با 3 برابر شدن دلار بهتره کفشامُ آویزون کنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه باز احمدی نژاد برگرده رو آیفون 100 باید برنامه بریزم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگو دوس ندارم(sm120)البته میگو خشک دوس ندارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سر خرید لپ تاپ اونم تو اوج گرونی همه هست و نیستمُ دادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که صد در صد ! رشته من عمران بود نیازی چندانی به سیستم قوی نداشتم در خد همین لپتاپ کارم با نرم افزارا راه میافتاد!نقل قول:
واسه تبلتم شاید درست بگی ولی خب ایپد قطعا تفاوتش با بقیه تبلتا تو همین حلاصه نمیشه و از کیفیت خودش تا اپلیکیشنای ای او اس فرقش زمین تا اسمون
کلا میتونم بگم من خودم خیلی به برند معتقد نیستم اما وقتی با دیوایس اپل کار میکنی دیگه دلت نمیخواد بری سراغ محصولات دیگه (sm120)
من تا قبل از ریده مال شدن کشور سالی یه گوشی میخریدم و عوض میکردم الان 5 ساله یه گوشی رو دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]