تو فضولی نکن دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو فضولی نکن دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورش مانیتور خود لپتاپهنقل قول:
من الان یه دف پاهامو دراز میکنم میزارم رو میز (sm2)
یه بار 4 زانو میشینم رو صندلی (sm2)
به طور عادی نمیشینم رو صندلی (sm2)
06 - Aura ... (sm173)
ی بارم جای سرو کیونتو عوض میکنی با هم(sm2)
مگه میشه بگو به من هم یاد بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیرم منظورش مانیتور معمولی بود وگرنه میگفت خودش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مانیتور لب تابم اگه عوض بشه دیگه کیفیت اولشو نداره من دیدم (sm120)
سرشو میزاره رو صندلی کیونش میره هوا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت چیه تن تلویزیون وصل کنه؟(sm2)نقل قول:
اونوقت دیگه چجور کار کنم ؟ (sm2) تازه کمر آدمم خورد میشه دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]