k750 همون سونی اریکسونا که کل ایران خریدن بود؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
k750 همون سونی اریکسونا که کل ایران خریدن بود؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چت روم جام جهانی (sm2)
بهتر که بهش نرسیدی(sm120)نقل قول:
تیمور غیاثی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا منم همینطور... گوشیمو اولین کاری که کردم هر چی بازی روش بود پاک کردم بعد استفاده کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ایران که اعصاب تعطیله فقط... ولی محصولات اپل زمانی جذابتره که کنار هم ازشون استفاده کنی (sm128)
میگیم مسی بازیکن نی اعتراض میکنین نمیگیم بازیکن نی میگین چت روم جام جهانی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سام علیک (sm120)
سو هاضمه نگیره صاب کارت (sm120)نقل قول:
ولی میگو سوخاری یه چیز دیگس... لامصب حرف نداره (sm128)