برای این گل قرمز (مرتضی پاشایی) نماز مرده بخوانید
نمایش نسخه قابل چاپ
برای این گل قرمز (مرتضی پاشایی) نماز مرده بخوانید
باز سر کله این اسکولا پیدا میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواد خون بهای پاشایی رو از بارانیها بگیره
(sm50)زدیم لندن شاید اسم پیج رو بشه با یه کشور دیگه عوض کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
همه میخوان از اسم موزیک باران استفاده شخصی کنن تا اسمشون بیاد رو زبون ها
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد امید ندارم(sm50)
نخند دیوث (sm50)
وصیت جر داد (sm74)
morteza pashayi (adam ahani 128) - 09 To Rafty (sm81)
چرا مرد (sm81)
(sm81)فاک فاک فاک
یه ویدئو ازش داشتم پلی شد جر خوردم (sm81)
دلم جلو چشات داره میمیره (sm81)
دوربین مخفی شوخی با شما - مرتضی پاشایی(sm172)
(sm74)
بمون الهی من واست بمیرم (sm81)
البومش یحتمل بعدها میاد بیرون با ترکای اماده ش (sm50)
مث مایکل (sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدام قله ؟کدام اوج ؟ (sm81)
کُ دام قله کُ دام اوج(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم دیوثی تو این حالت رفته ازش عکس گرفته آخه (sm81)
دلم نیومد عکسو بزارم (sm81)
کو(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Page Not Foundنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر متنشو میشه تغییر داد اما عکسو راهی نداره
سجاد نمیتونم سیو کنم از اینستا ، خیلی وحشتانکه عکسه
صبر کن پخش میشه همه جا
اصن یه جوریه ، من شک دارم پاشایی باشه
(sm74)ولش کن ادم داغون میشهنقل قول:
امیر چیزی نمیزنی؟
تی وی خفه خون گرفته انگار فقط مقربین درگاهشون ادمن..عوضیا(sm3)(sm3)
Page Not Found(sm172)
دل دیدنش نیست ولش سجاد (sm172)
کلیک راست ، view background imageنقل قول:
شبکه خبر گفت(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نشنیدم..روشن کردم دیدم داره اهنگ شمالی میذاره یه کانالی..حرصم گرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم گرفتس اخه 30 سالم شد عمر(sm172)
چیز زیادی از شهرتش نگذشته بود(sm172) حتی نتونست یکم خوش باشه با معروفیتش(sm172)
حالا بیا ی جوجه اخوند بمیره همه جا زیر نویس میکنن و کلی برنامه میزارن(sm35)
دنیا چی داشته رو نکرده اخه ؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]