شانس تخمی یه لینک فشرده از ویندوز 3 گیگی زده بودم دان لینکش ریده بود 1 گیگ بیشتر نرفت .. (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
شانس تخمی یه لینک فشرده از ویندوز 3 گیگی زده بودم دان لینکش ریده بود 1 گیگ بیشتر نرفت .. (sm3)
(sm2)اشترم تاپیک بقلی
(sm2)از چه کسی کمک خواست
(sm209) اشترم تو چرا اینقد خنگ شدی یعنی چی یوزر پسوردتو ریختی تو فلش خب میریختی تو یه درایو دیگت بعدشم داری وین عوض میکنی خب معلومه که باس این چیزا رو قبلش جابجا کنی تو ویندوزت کرک شدس موقع اپگرید غیر قانونی هر اتفاقی ممکنه بیفته
(sm2)تماشاگران تیتر زده البوم بنیامین فاجعه 94
(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر برو به این آدرس لیست آپدیت هات هس کپی بگیر ..
C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download
برای نصب هم برو اینجا ..
C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\@\update
علامت @ =پوشه هایی که بصورت کد نام گذاری شده که توش بری یه فایل EXE داره اونو اجرا کن ..
اینطوری این همه ترافیکت لااقل فعلا گا نمیره ..
بعدشم آپدیتتو که گرفتی مثه فایل iso میمونه بعدا از رو همین وین نصب میکنی ..
از آپدیت هات کپی بگیری بدبخت میشی .. (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بیکاری یکم خبر و عکس بزار مشغول شیم(sm2)
(sm70)اشتباه نگرفتی
اشتباه چیه... فرت و فرت عکس از افراد مختلف و خبر از داعش و سران نظام میزاری.. حالا من بت گفتم میگی اشتباه گرفتی(sm120)
(sm120) من خودجوش اینکارو میکنم
خوب منم گفتم که یکم درجه رو بالا ببری زودتر به جوش بیاد(sm120)
این افزونه اپدیت وین نصب کردم نمیدونم چجوری کار میکنه چطوری جلوی اپدیت سرخود رو بگیرم
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای شما باز میشه ؟
اره
اره باز میشه به پخ هم جواب بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره سریالا راستیتش نمیدونم حالا یادداشت کن بزن نشد گفتم پایینش نوشته بعدا وارد کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصب کردی kmsجدید اومده اکتیوش میکنی
حله خودت نصب کردی مشکلی که نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پروگ هابه راحتی روش نصب میشن مثلا نود 32 باش سازگاره یا نه
من اینو نصب نکردم قبلا بیلد 10240 نصب کرده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلی نداشتم
والا می ترسم نصب کنم مجبورم بشم دوباره سون رو از نوع نصب کنم(sm59)نقل قول:
بریم نصب کنیم هر چه بادا باد(sm50)
الی این لینک هایی که گذاشتی از جای مطمئنی هستن دیگه اره
سافت 98 هم زده(sm50)
سافت 98 چند پارت تقسیم کرده خیلی بهترهنقل قول:
یعنی میگی دو گیگ رو از اول دانلود کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط نمیدونم این ایمیجی که الی لینکاش رو گذاشته دانلود کردم از جای متعبری بود یا نه
الی جواب بده می خوام برم نصبش کنم
این لینک علاوه بر ویندوز دو گیگ فیلم *ورن اشانتیون میده ضرر نداره(sm2)نقل قول:
الی تف تو کیونت مرتیکه ارور داد
(sm50)
رسما به ما رفتم
(sm50)
امیر تو امروز منو بن کرده بودی ؟؟؟ (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) تو تاپیک بغلی بحث راجب بن شدن من بود از اونجا فهمیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو من که چیزی نگفتم ! همش تقصیر رفیق نابابه مارو از راه به در کرد (sm81) (sm2)نقل قول:
ما تابع قوانین امیرالمومنین هستیم (sm10)
اکتیو نشد واسه من (sm74)