پولی که می خوای دارو بخری رو بده گروگان گیر(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
پولی که می خوای دارو بخری رو بده گروگان گیر(sm2)
(sm59)تراک 1 و 2 حال میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این البومای گروهی مثل کنسرتای لس انجلسی می مونه که چندتا خواننده کنار هم جم میکنن تا فروش بره کار
این وسط گروگان گیر از کجا گیر بیارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیر اینکه حاجی بیاد(sm2)(sm2)(sm2)
من یه هفته با ترامادول بستری شدم (sm120)البته تعداد بالا بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با مرفین بی هوشش کن بندازش وسط بیابون به گرگ ها هم بگو نخرنش 20روز بعد برو دنبالش(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفت کیلومتری بهشت زهرا هم خوبه(sm2)
(sm2)میریم سمت مجمع
میریم سمت البوم
میریم سمت امیروو یه لینک خشکل
از اولین ترنس ها یا همون سبک هوس که شنیدم و خیلی غم بود ...
تجربه متفاوت و در عین حال عالیه ...
این سینگل واس البوم Start To Feel که البوم خیلی موفقی هم بود ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] - 3 MB
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این مستند داریوش این هفته میاد ؟
آخه ندیده بودم خودش دمو بده گفتم شاید این سری خبری باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا ایرانسل 3g گذاشته البومارو می تونی دم مغازه اپ کنی (sm2)
مافیا دوس داری؟ همون قبلی باشه؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوره جریانش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جا هست؟ اگه نیست جاهایی که پوشش نمیده همون معمولی میشه یا قط میشه کلن؟
طرحش همون1 ماه 5 گیگ 20 تومنه فقط؟
همراه اول شروع نشده ؟
الان کل تهران تحت پوششه فقط شهریار شهرای اطراف تهران موندن جاهایی که پوشش نمیده gprs وصل میشه تا پوشش بیاد سمت منطقشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من وصل شدم سرعتش خیلی زیاد بود
همراه اول گذاشته تو سایتش
طرحای ایرانسل
بستههای اینترنت همراه
شما مشترکین دائمی و اعتباری میتوانید از بستههای ویژه سرویس اینترنت همراه استفاده کنید:
مهلت استفاده حجم قیمت کد فعال سازی اعتباری کد فعال سازی دائمی ۱ روز ۱۵ مگابایت ۵,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵۰۱# - ۱ روز ۱۵۰ مگابایت ۱۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۲*۲*۱# *۵۵۵*۸*۲*۱# ۱ روز ۵۰۰ مگابایت ۲۵,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵۲۲# - ۱ روز
(۲ تا ۸ بامداد)۱ گیگابایت ۱۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵۲۱# - ۷ روز ۴۰۰ مگابایت ۴۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۲*۲*۲# *۵۵۵*۸*۲*۲# ۳۰ روز ۲۰۰ مگابایت ۵۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۲*۲*۴# *۵۵۵*۸*۲*۴# ۳۰ روز ۲ گیگابایت ۱۰۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۲*۲*۳# *۵۵۵*۸*۲*۳# ۳۰ روز ۵ گیگابایت ۲۰۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵۲۶# - ۳۰ روز
(۲ تا ۸ بامداد)۲۴ گیگابایت ۱۰۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵۱۸# - ۳ ماهه ۶۰۰ مگابایت ۱۲۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۲*۲*۵# -
Kamelot - Falling Like The Fahrenheit - Music Video - 2014
پیشنهادی
Gener: Power Metal - Symphonic Metal
۲۴ گیگابایت ۱۰۰,۰۰۰ ریال این تعرفه رو بگیری شبی یه فیلم راحت دانلود کنی(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبی که نه تو یه ربع(sm51)
بستگی به انتن منطقه دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منطقه ما خوبهنقل قول:
مگه شب رایگان داره؟
آها فرق داره (sm70)
(sm25)
(sm98)
(sm54)
با کی دعوات شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهی وقتا سبز میشی پشت یک چراغ قرمز
منُ نرم می کنی با جمله های متناقض
توی دستات جعبه کبریت، چندتا چسب زخم چینی
چندتا سیمِ ظرف شویی، دستِ من کتاب دینی
پول من چرک کف دست
کف دستات پـُره پینه
تو کجا مدرسه میری؟!
سمت شهرک، کوی کینه؟!
تیتر یک نشریه میشی
تیترها تکان دهنده ست
کودکی به اسم ژاله
مورد تجواز یک پیرمرد 60 ساله
تیترها تکان دهنده ست
تیترها تکان دهنده ست
.
.
.
شـُکر جام امنه تو ماشین
جای کفش جوراب پاته
کل پولی که می گیری
خرج تریاک باباته
وقتی که ما همه خوابیم
وقتی که کبودی از تب
چی به روز تو میارن
کی میفهمه آخر شب؟!
چه اهمیتی میدن
مردم یه شهر بیمار
توی یک نقطه ی محروم
جون بدی کنج یه انبار
تیتر یک نشریه میشی
تیترها تکان دهنده ست
کودکی به اسم ژاله
مورد تجاوز یک پیرمرد 60 ساله
تیتر یک نشریه میشی
تیترها تکان دهنده ست
کودکی به اسم ژاله
مورد تجاوز یک پیرمرد 60 ساله
تیترها تکان دهنده ست....تیترها تکان دهنده ست...(sm25)
من خود درگیری مزمن دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر تجاوز رو اشتباه نوشتی (sm120)
طرف اشتب نوشته همه شو ادیت کردم این یکی جا موند (sm120)نقل قول:
نقل قول:
(sm77)چقد پول ازت کم شد؟ بسته گرفتی؟
با اين كه منم از اين قرتي بازيا خوشم نمياد(sm70)
اما دختراي فروم روزتون مبارك (sm10)(sm111)
(sm113)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاك شد
همينو كم دارم فردا يكي بلايي سرش بياد (sm98)
(sm70)
گفتم که هسته ها را // شیخا بکن فراموشگفتا خموش پویا،// بیرون کشید چاقوش
گفتا به این نصیحت // آخوند کی دهد گوش
گفتم نمی گذاریم // بمب اتم بسازی
گفتا که می خریمش// البته زیر سرپوش
گفتم فشار تحریم// قمصور کرده زرتت
گفتا که توی آشم // انداختی چرا موش
گفتم که مملکت را // آخر به باد دادی
گفتا که خوردم آنرا// یک جرعه قهوه هم روش
گفتم برای قدرت // کردی تو هر جنایت
گفتا تمام عالم // قربان طاق ابروش
گفتم که اختلاست// رسوای عالمت کرد
گفتا که بود از اول // یک ابتکار خودجوش
گفتم که بوی گندت// حال مرا بهم زد
گفتا خبر نداری// یک عده گشته مدهوش
گفتم خیال کردی // ملت به خواب رفته
گفتا برای امت // بیخود نساز پاپوش
گفتم ز زیر پای// ملت کشیده ای فرش
گفتا ولی بجایش// انداختیم کف پوش
گفتم بریده ای تو// نان از دهان مردم
گفتا که نان مردم // بستم به پشت خرگوش
گفتم که بانک ملی// خالی شد از ذخیره
گفتا که شرعی است این// گونی بیار بکن توش
گفتم که داعشت را // با خود ببر به خانه
گفتا اگر بخواهد // می گیرمش در آغوش
گفتم بیا حیا کن// این ملتو رها کن
اصلا نمی تونم از کاراش سر در بیارم ...
بسته ا ماه 24 گيگ 2 تا 8 صبح رو خريدم (sm132)
عجب سرعتي (sm77)