جریان چی چیه؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جریان چی چیه؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبره؟(sm142)(sm89)
نوید تاپیک کسشرگویان باران بزن چت روم رو بریم اونجا(sm132)
نمیشه... 1. امیر ایراد میگیره 2. تجمع ـمون نصف میشه حال نمیده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجا چت هم میکنیم فقط جک ها رو با فونت بزرگتر میذاریم که کسی که میخواد فقط جک بخونه موقع اسکرول کردن متوجه بشه...(sm132)
باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه قرار نشد لینک شده بذاریم پس چرا کسی گوش نداد پستمو کسی ندیده؟
چرا من دیدم... این که طرح خودمه 3ماه پیش گفتم ولی خب کو گوش شنوا بچه ها حوصله ـشون نمیشه...(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا فعلا ما رعایت کنیم تا فرهنگ سازی بشه (sm132)
چرا دیدم ، رعایت می نُماییییییییییییییییم (sm195)نقل قول:
کیلو
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
علی دایی درحال دیدن کیرش جلو آینه!(sm2)
اینو دلم نیومد لینک کنم
آواتار من مشکل داشت؟
امیر پاکش کرد(sm142)
زنی زشت و بدقیافه و اکبیری با دوتا بچه وارد فروشگاهی میشه ، فروشنده میگه وقت به خیر خانم ، چه بچه های زیبائی . دوقلو هستند ؟ زنه با تنفر به فروشنده نگاه میکنه و میگه ، چطور میتونند دو قلو باشند یکیش هفت سالشه ، یکی ده سال تو یاکوری یا خیلی احمق ! فروشنده میگه ببخشید خانم من نه کورم نه احمق [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
خوب کرد خیلی رو مخ بود (sm35)نقل قول:
خودسـ*ـانسوری فراموش نشه گلم (sm134)نقل قول:
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ (ﺟﻦ ﻫﺎ ﻋﻼﻗﻪ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﺷﺐﻫﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪ ﺭﻭﯼ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﯾﺎ ﻣﺒﻞ ﻫﺎﯼ ﺩﻭﺭﻭ ﻭﺭﺗﻮﻥ ﺑﺸﯿﻨﻦ ﻭ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﻧﮕﺎﺗﻮﻥ ﮐﻨﻦ؟؟)
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ (ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺻﺪﺍﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺷﺐ ﺍﺯ ﺍﺷﯿﺎ
ﺧﻮﻧﻪ ﻣﯿﺸﻨﻮﯾﺪ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺟﺎ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺟﻦ ﻫﺎﺳﺖ ؟؟)
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿد (ﺟﻦ ﻫﺎﻋﻼﻗﻪ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺍﺭﻧﺪ
ﮐﻪ ﺷﺐ ﻫﺎ ﺍﺯ ﺯﯾﺮ ﺗﺨﺖ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺨواهید ﺑﺮﯾﺪ ﺁﺏ
ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﭘﺎﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮﻥ؟؟)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺗﺨﻤﺎﻱ ﻟﺮﻩ ﺭﻭﻋﻤﻞ ﻣﻴﮑﺮﺩﻥ،ﻳﮑﻴﺶ ﮔﻢ ﻣﻴﺸﻪ !
ﺩﮐﺘﺮﺍ ﺟﺎﺵ ﭘﻴﺎﺯﻣﻴﺬﺍﺭﻥ!
ﭼﻨﺪﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪﺍﺯﺵ ﻣﻴﭙﺮﺳﻦ: ﭼﻄﻮﺭﻱ؟
ﻟﺮﻩ ﻣﻴﮕﻪ:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻋﮑﺲ ﺍﻟﻌﻤﻞ ﯾﻪ ﺧﺎﺭﺟﮑﯽ ﻣﻮﻗﻊ ﺩﯾﺪﻥ ﯾﻪ ﻣﯿﻤﻮﻥ
ﺭﻭ ﺩﺭﺧﺖ ...
oh my god monkey
woow monkey
It's funny
.
.
.
.
.
.
.
دهنت دانیال (sm2) بانــــــــو؟ (sm2)
زن: خيلى بزرگه؟!
مرد:طورى نيست، عادت ميكنى!
زن: از پشت دردم ميگيره!!
مرد: جا باز ميكنه!!
زن: نميخوام!!
مرد: مگه خيلى بزرگه؟!؟!
زن: آ آ خ خ......آرررررره!!
مرد: پس شل كن راحت بره تو ...!!
.
.
گوجه کیلو شش هزار تومن
تخم مرغ کیلو پنج هزار تومن.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تعریف از خود نباشه ما دیشب تخم مرغ و گوجه خوردیم
با ﺍﻳﻦ ﺗﻮﺻﻴﻔﺎﺗﻰ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺑﻬﺸﺖ ﺷﻨﻴﺪﻡ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺷﺮﺍﺏ - ﺑﺎﻍ - ﺣﻮﺭﻯ - ﺩﻭﺭ ﻫﻤﻰ ...
ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻣﻢ ﺑﺨﻮﺍﻡ ﺑﻴﺎﻡ بابام ﻧﻤﻴﺰﺍﺭه |:
ﺷﻤﺎ ﺑﺮﻳﺪ ﺧﻮﺵ ﺑﺎﺷﻴﺪ !!!!
نیوتن هم خل بوده ...
باید حتما سیب میخورد تو سرش تا به جاذبه پی میبرد
این همه عمر شاشید نفهمید اگه جاذبه نبود میریخت رو سرش !
ﺩﺧﺘﺮﺍ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻭﺳﺘﺎﺷﻮﻥ ﺻﺪﺍﺷﻮﻥ ﻣﻴﻜﻨﻦ
ﭘﺎﺭﻣﻴﺲ، ﻫﻠﻤﻴﺪﺍ، ﺳﻴﺴﻲ، ﭘﺎﺭﻣﻴﺪﺍ، ﺷﺎﭘﺮﻙ،
ﻧﺎﻧﺎ ....
ﺣﺎﻻ ﺳﺮ ﻛﻼﺱ ﻣﻮﻗﻊ ﺣﻀﻮﺭ ﻏﻴﺎﺏ ﺍﺳﺘﺎﺩ:
ﻃﺎﻫﺮﻩ، ﺍﻡ ﮐﻠﺜﻮﻣﻦ، ﻣﺎﺭﭼﻮﺑﻪ، ﺍﮐﺮﻡ، ﻋﻈﻴﻤﻪ،
ﭼﻠﺴﻮﻣﻪ .. ﺻﻠَﺒﺎﻁ
من میگم به جای ظریف
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
احسان علیخانی رو بفرستن واسه مذاکره
دو سه تا بغض کنه،غنی سازی که هیچ؛ حق ساخت بمب اتمم بهمون میدن :)))))
کدخدا مريض شده بود
حکیم گفت:10 تا مورچه نر بايدبخوره.
بهلول 10 تا مورچه آورد!
بهش گفتن از كجا فهميدي مورچه ها نرهستن؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گفت:رفتم در لونه مورچه ها گفتم کدخدا مريضه،هر كي گفت بهكي.رم،گرفتمش....!
دهن اونایی که تو رو آتری صدا میکنن سرویس ، یاد آتاری افتادم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ینی چی آتریسا؟
اهل گلنارم
روزگارمک.یریست
گندهک.یریدارم، خونه خالی، سر سوزن دافی
کمری دارم سفت تر ازک.وننهنگ
دوستانی شل تر از شاش روان
روزگاری که مراگای.یده
لای این سختی ها، پای آنکی.ربلند......
اثری زیبا از مرحوم سهراب سپهری 2015
هر وقت گل نی بیرون اومد ، فرهنگ ساریم میشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچى قرص آهن رو به آهنربا نزديک ميکنم هيچ عکس العملى نشون نميده، نميدونم :
آهنرباها خرابن يا
قرصا تقلبى شدن يا
من روانی ام ؟!؟!؟
یه روز اوباما تو دستشویی شلوارشو میکشه پایین یه کاغذ می افته. بازش میکنه میبینه نوشته اگه بخوایم از این جلوتر هم میایم(وزارت اطلاعات قزوين)
پیج مشكلات ج.نسى
من پسرى ١٨ ساله هستم از وقتيكه موهاى زائد دور آلتم در اومده شروع به زدنشون با تيغ كردم اما چند وقتيه كه ميبينم خيلى پرپشت شده و تيغ تيغى حتى تا نزديكيه كلاهك آلتم رشد كرده موقع س.كس طرف مقابلمو اذيت ميكنه خواهش ميكنم راهنمايى كنين
و جواب دوستان
- ١٨ ساله سك.س دارى ؟ من داشتم باب اسفنجى ميديدم با ٢٦ سال سن !
- كلاهك ؟؟؟؟؟ د.يوث مگه بمب اتمه !؟!؟!
- ١٨ ساله و س.كس !؟!؟ من تا ٢٢ سالگى فكر ميكردم مامان باباها دعا ميكنن خدا بهشون بچه ميده
- منظورش از س.كس همون ج.ق و از طرف مقابل همون كف دستشه ها ، ك.سكش جق.ى واسه ما اداى پيتبول رو در مياره
- موهاشو عروسكى شونه كن
- ديگه لازم نيست كان.دوم خاردار بگيرى
- من ١٨ سالم بود فكر ميكردم چوچ.ول اسم هافبك راست تيم ملى كره جنوبيه حالا ديو.ث تو تو ١٨ سالگى پشمات نميدارن تا خا.يه بكنى ؟؟؟؟؟
- كي.رت مو كاشته دي.وث :)))))
- من همسن تو بودم اوج لذتم اين بود خيارو پوست ميكنن پوستشو بدن بخورم
- اون ديگه آلت نيست ، جوجه تيغيه
- من يادمه همسن اين بودم با مجرى برنامه كودك ج.ق ميزدم
- بافت آفريقايى بزن به كلاهكتم مياد
نامردا یاد منم بدین پست عاشقانه بزارم
.از بس پست خاک برسری گذاشتم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
پی وی هر دختری میرم میگه گمشو اشغال بیشعورح.شری:
انقد با سیگار فاز خفن، روشن فکری و بزرگ بودن نگیرین...
خیلیاتون از ترس ننه باباتون وقتی نیستن میکشین یا میرین توو دستشویی!
اگه هرکس از خودش شروع کنه میشه... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﭘﺴﺮﻩ ﺑﻪ ﺁﺧﻮﻧﺪ ﻗﺰﻭﯾﻨﯽ ﻣﯿﮕﻪ :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺣﺎﺝ ﺁﻗﺎ ﻣﻦ ﺻﺒﺢ ﻭﺿﻮ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺗﺎ ﺷﺐ ﺑﺎﻃﻞ
ﻧﺸﺪ ﺣﮑﻤﺶ ﭼﯿﻪ ؟؟
ﺁﺧﻮﻧﺪ: ﻣﺮﺣﺒﺎﺍﺍﺍ ﻣﻦ ﻣﺪﺗﻬﺎ ﺑﻮﺩ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﭼﻨﯿﻦ چیز
ﺟﻤﻊ ﻭ ﺟﻮﺭﯼ ﻣﯿﮕﺸﺘﻢ
این پست ـو باس بکوبم تو صورت دو تن از دوستان (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
تا از سرعت تعریف کردیم رید به همه چی ، وا نمیکنه فیسبوقوووو لِنتی (sm142)
یه مرحله ای بالاتر از روشنفکری هست!...
اونم اینه که کتاب نخری تا درخت های کمتری قطع بشن!
.
.
.ایرانیها الان تو این مرحله هستن :|
وجدان تو همانند
اســـ/پرمي
است كه تلاش ميكند تو را به انسانيت برساند، اما افسوس كه نفس اماره تو مثل
كانـــ/دوم
مانع آدم شدن تو ميشود!
ابو
سکـــ/س
الدین
تخمی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]