این رئالی ها حال نمیپرسن فقط فحش میدن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این رئالی ها حال نمیپرسن فقط فحش میدن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا بازی خر است (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا.....واسه همین برنامه داشتم ولی با این وضع تو سی سال بعدم دستم از مک بوک و مک ایر کوتاست همون ایفون رو بتونیم بزنیم تو گوشش تو چشم اندازه 10 ساله خیلیه (sm120)
آرسنالیا تسلیت گفتن گفتیم نایب قهرمانی سال بعد چمپیونز مال آرسنالیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد میگه قول نایب قهرمانیُ به نیما دادم.عجیبه بدون هماهنگی من بذل و بخشش میکنه(sm120)
همین میگوی معمولی رو میشه سوخاری کرد... فکر نکن از این سوخاری آماده ها میگم (sm120)نقل قول:
اونوقت ما تمام دغدغه فکریمون توو بچگی این بود چرا جوجه رو نمیذارن مرغ بشه بعد بکنن مرغ کباب نه جوجه کباب (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو روز دنیاس فردا این سعیدم میگیرن چوب میکنن تو کونش این تاپیک هم میپره(sm120)نقل قول:
کردنی رو باید کرد(sm120)
موش دوونی کارشونه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما تا دبیرستان موبایل نگرفته بودیم دستمون (sm120)نقل قول:
شعار ملیه مارو گفتی خفه شدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من از شما سوال دارم.مسی رُ چه طوری میشه با مارادونا مقایسه کرد(sm120)نقل قول: