[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 مرداد سالروز انتشار آهنگ "دیوار بی در" ؛ آهنگی که به جرات می توان گفت ماندگارترین اثر محسن چاوشی است ، بر تمام هوادارانش گرامی باد (sm132)
ما اینقدر ضربه خوردیم که دلامون دیگه سرده ... (sm50)
(sm118)
همه چی اوکیِ فقط خود ویندوز اکتیو نیست (sm120)
(sm50)
امیر سایت آپلود که لینک مستقیم بده سراغ نداری؟ عین آپلود باز نره تو خود سایت واسه دانلود.
mp3 فرمت خاص نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بن بودی یا منم بودم؟(sm2)(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم ویندوزو چه کردی؟
کاری جدید نیز با همکاری ما خواهید شنید که در حال حاضر نمیتوانم آن را معرفی کنم ؛ هنوز سرنوشت این آهنگ معلوم نیست ؛امکان دارد در فضای مجازی یا حتی در آلبوم جدید منتشر شود.» (sm3)
من 6 ساعت بن بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو نمی دونم ولی هادی هم بن شده دلیلش رو نمی دونم (sm120)
من که فکر نکنم بن شده بودم وگرنه یه پیام میامی برام میومد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم که انبن شدی،بقیش مهم نیست(sm2)(sm2)(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب اکبرینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلینقل قول:
ای بابا بن؟ .... چرا من؟نقل قول:
چه کرده بودم من؟ .... اعتراض دارم من(sm2)(sm2)
اومدی زرنگ بازی دربیاری از ویندوزه کرکی بپری رو ویندوزه قانونی مایکرو گذاشت تو کاست(sm2)
اینو تو داس بزن
wuauclt.exe /updatenow
ببین چی میاره
ولکهنقل قول:
شبکه خبر، کمیسیون امنیت ملی(sm3)
my computer چجوری میاد تو دسکتاپ دو ساعته دارم دنبالش میگردم
راست کلیک.پرسونالیز.change desktop iconsنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفه دسکتاپ کلیک راست گزینه اخر بعد تم بعد ایکون ستینگ میزنی اونجا تیک میزنی میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یافتم
(sm2)نمودی خودتو بگو قول میدم نگم کنجکاو شدم چیه که اینقد حساسینقل قول:
من چیکاره سریال دارم میگم اینو بزن ببین گزینه اپدیت برات میاره یا نه.
میخوام 4 گیگ نرفته باشه تو پاچت(sm2)
ببخشید یه سوال دیگه با همین پلیر ویندوز آهنگ پخش می کنم بعد مینیمایز میکنم پخش نمیشه ؟!!! چجوری درست کنم؟
کدوم پلیر؟ مدیا پلیر یا Music که تو محیطه متروئه؟نقل قول:
music
خب از اون استفاده نکن موزیکاتو با مدیا پلیر اپن کننقل قول:
این دختره تو سریال Blacklist عجب چیزیه لامصب (sm1)
(sm50)
(sm50)
پاروی بی قایق(sm1)
(sm50)
خطر کجایی بد افزار
اون لینکایی که دادی پریده بعضیا گرفتن ریزوم نمیشه بیا لینک جدیدشو بده تو پاچشون نره
منه بی گناه چیکارم اخه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بهت همون موقع گفتم که اینا هست،ولی سافت 98 هم گذاشته به صورته پارت بندی که راحتتر و بهتره
(sm2) تحویل بیگیر الی (sm155)نقل قول:
الان این بنده خدا چیکا کنه نمیتونی دیگه همین لینکو گیر بیارینقل قول:
W8نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان کسی می تونه یه زیرنویس هماهنگ با قسمت 10 فصل اول سریال Blacklist پیدا کنه ؟؟؟ هرچی دانلود کردم " آنچه گذشت " داشت ولی خود فیلم آنچه گذشت نداره نزدیک به 5-6 تا زیرنویس دانلوذ کردم همشون عین هم هستن (sm178)
خب پاکشون کن یه ادیتی بزن خودت روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]