من غلط بکنم دیگه توقع داشته باشم اصن..سیاه پوش بخوره تو سرشون نیناش ناش نذارن(sm3)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من غلط بکنم دیگه توقع داشته باشم اصن..سیاه پوش بخوره تو سرشون نیناش ناش نذارن(sm3)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چرا؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحش شاد برا خونواده و آشناهاش خیلی سخته ولی جدن خواننده بزرگی نبود نمیشه عزا عمومی اعلام کرد که :|
همینطوری پیش بره اسمشو میبرن بغل فرهاد و فریدون (sm70)
(sm2)
یه جا نوشته بود:(sm70)
فندک یادگاری دوستم مرا سیگاری کرد...!
.
.
.
سوال من اینه:
حالا اگه کتاب فیزیک بهت داده بود ناموسن فیزیکدان میشدی...؟
والا بخدا مردم دنبال بهانه میگردن...!
سجاد چند تا جوک دیگه بزار من کپی بزنم بچه ها خوششون اومد (sm2)
(sm172)
پاشایی هم مرد ولی تتلو همچنان زندست (sm50)
چقدر متن ِ يغما قشنگ بود (sm74)
بچه های کجا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین جوری گذری پیدا کردم باز دیدم میذارم (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سازمان فرهنگ و هنر ملل متحد (یونسکو) شعر "ﺍﯾﻦ ﺷﺒﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻢ ﺷﺐ ﻧﯿﺴﺖ، ﺍﮔﻪ ﺷبه ﻣﺚ ﺍﻭﻥ ﺷﺐ ﻧﯿﺴﺖ . ﺍﻣﺸﺐ ﻣﺚ ﺩﯾﺸﺐ ﻧﯿﺴﺖ، ﻫﯿﭻ ﺷﺒﯽ ﻣﺚ ﺍﻣﺸﺐ ﻧﯿﺴﺖ" از استاد شهرام شبپره رو به عنوان پیچیدهترین شعر تاریخ موسیقی پاپ انتخاب کرد.(sm70)
تاکنون سه فیلسوف و چهارده ادیب برجسته در هنگام تعمق در معنای این شعر دچار خونریزی مغزی شده و به دیار باقی شتافتهاند!
اخبار شبکه 1 حتی تو خلاصش هم نگفت (sm3)
دیوس خبر ابولا تو آفریقا رو گفت(sm3)
(sm74)
لاین . گروه دانشگاه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخته دیگه به آهنگاش گوش بدم (sm74)
نقل قول:
کارش که تموم میشه رومیکنه به یکی از مشتریا میگه:تو دیدی من دزدی کردم؟(sm70)
طرفم میگه آره!
دزدم با اسلحه میکشتش!
بعد دزده رو میکنه به یه زن و شوهر میگه: شما دیدین من دزدی میکردم؟
مرده میگه: نه آقا من ندیدم ولی زنم دید !!!
یه روز یه نفر داشت تو خیابون راه می رفت یهو چشمش به یه سوتین افتاد. با خودش گفت: نامردها توشو خوردن پوستشو انداختن.
ته روحیه بود (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز کسی نیومده این خاطره رو بگه که چند سال پیش مرتضی اومد پیشم گفت من میدونم جوون میمیرم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 7 minutes ago
چند روز پيش رفتم پيشش. رو همين تخت دراز كشيده بود. مرگ حقه. دست خداست. تقديره. مخصوصا سرطان كه تدريجي آدم رو مي كُشه. ولي چيزي كه ناراحتم كرد اين بود بهم گفت "ببخشيد اگه اولين ديدارمون همچين جاييه". و وقتي خدافظي كرديم گفت "داداش استوديو مي بينمت". حيف شد. ولي حداقلش اينه كه ديگه درد نمي كشي. حداقلش اينه كه راحت شدي. اينم توجيه ماست كه ديگه نداريمت. ولي جاي خاليت حس ميشه داداش. روحت شاد مَرد
(sm50)
محسن هم ینی میره مراسم تشییع ؟ (sm55)
(sm27)
(sm74)
تذارين اقا نذارين از اين عكسا
nian pop star Morteza Pashaei has died of stomach cancer in the Iranian capital, Tehran.
Pashaei, with millions of Persian-speaking fans across the world, passed away in Bahman Hospital on Friday.The 30-year-old had been suffering from stomach cancer for several months.Pashaei is to be buried at Behesht-e Zahra cemetery, south of Tehran, on Sunday.Gole Bita, Yeki Hast (There's someone) and Esme Eshqe (The name of love) are among the albums released by Pashaei.
چطور دلتون میاد این عکسا رو بذارید .. اه
اصن کی دلشو داشته عکس بگیره ...
كدوم ابلهي بوده تو اين وضعيت عكس گرفته (sm3)
چرا ميخوان همچين تصويري از خدابيامرز تو ذهن بقيه موندگار شه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Today we lost a great man! R.I.P
روحش شاد و يادش گرامي
حسن(sm35)
پاک کردم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن این سایته اور المان رو برداشت اما فرمای قبلو دست نزد(sm120)
حسن : (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن قهر کرده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میدونستم این اتفاق می افته ..
سرطانه میفهمین سرطااااااان !!!!
دقت کنین گفتم به معجزه اعتقاد ندارم ..
در این بین مادر پاشایی نیز ضمن گلایه از برخی چهرهها از انتشار عکسی که در روزهای گذشته روی صفحه شخصی یکی از خوانندهها منتشر شد گفت: «برای برخی از این دوستان واقعا متاسفم که فقط برای خودنمایی آن عکس را منتشر کردند. هرگز نمیتوانم ببخشم کسی را که در این شرایط عکس پسرم را در آن حالت بد و روی تخت آی سی یو منتشر کرده است.»
طبق اون حدیثی که سجاد گذاشت سینجول قبل رسول الله وارد بهشت میشه (sm2)
حسن با توِ(sm120)