من شخصا تو یه روز با تونل کندوان و پرواز کن 2 بسته کشیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من شخصا تو یه روز با تونل کندوان و پرواز کن 2 بسته کشیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث هرچی بگن تو میگی دمش کجه سرش کجه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو مرا با تو کاری نیست در این مورد(sm120)
لینک ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اب بازی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همسن و سال اینا بودم جرات نمیکردم از خونه بیرون بیام یا گیر بچه باز می افتادیم یا گیر کولی یا گیر معتاد یا در و همسایه میفرستادنمون نونوایی و بقالینقل قول:
دیوث نصفه شبی لینک ***** میدی(sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی رو هوا زد(sm2)
امیر چه گهی میخوردن اینا اونجا؟(sm120)
ها (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته سلیقه ی هر کس محترمه و بسیار قابل احترام ولی ناموسا تو کسخلی (sm2) چطور با اون آلبومش اصن میتونی حس بگیری آخه... هیچ حسی نداره شعر و صداش... یعنی هیچی ها... به طور کامل این آلبوم آخرشو ریده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر شخصیه البته (sm120)