نه تو 5تا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه تو 5تا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن نخند منو به گا میدی(sm2)
ریدی(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی تو سن 29 سالگی بیخودی سرطان گرفته تا حالا ..
اخرش میبینی لو با تیم نوجوانانش میاد بازی میکنه 1.1 میشه بازی(sm2)
بعدشم کسی که مریض میشه بر میگرده به خودش حتی خانوادش هم خبر ندارن !!!!
پاشایی هم رفت (sm50)
جبل الطارق میبره(sm2) ضریب 151(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
29 سالگی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه بچه دارن میگیرن تو ندیدی یعنی؟؟
سن و سال نمیشناسه از پیر مرد گرفته تا نوزاد!
نامرد .. نکن اینکارو با من(sm120)نقل قول:
این سایته هم فرم رو دست نزد.. فکر کنم وایسه اگه یکی بازیهای فرم در نیومد که میگه پشم.. اگه همش درست بود میگه ضریب اشتباه بوده.. مبلغ عودت داده میشه(sm2)
من نمیدونم چرا هی یادم میره سینجول اهل کجاست دی:
تو منو بیچاره میکنی آخرش(sm81)(sm120)نقل قول:
اگه دیدم گل نمیزنه میرم ممد رو میارم .. چند تا جمله بگه ردیف میشه(sm2)
(sm172)(sm27)
بیا تا قدر یکدیگر بدانیم (sm50)
دیوثا اینقد به هم نگین دیوث (sm50)
(sm2)نقل قول:
بانوی من تو در من سرگیجه های بعد از نوشیدن شرابی (sm50)
(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
سینجول نزن این حرفارو ابروی مازندرانی جماعت رو بردی(sm120)
والا.. اوندفعه بارسا بازی داشت.. 1.0 تا دقیقه 70 عقب بود تو زمین حریف.. اومد چند تا جمله گفت 1.2 بردن اخرش(sm120)نقل قول:
سرطان معده هیچ ربطی به نوشیدنی نداره
حالا سرطان کبد رو میشه گفت 60 درصد دخیله
حسن فرم 268 یا 269؟؟ (sm120)
سینجول تخصصش کیفیته اومده دکتری میکنه ، همینا باعث میشه دهن لق یه مکانیک بیکار بمونه دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]گفته بودم طوفان تو راهه !! گفتم تا ١٤ روز نميتونم واسه سلامتيش دعا كنم !! چون خوابشو ديده بودم !!١٤ روز شمع نيت كردم واسه آمرزش گناهانش و راحت گذشتن شب اول قبرشاز ٧ روز قبله مرگ تا روز هفتمش !! نيت كردم آهنگ خدافظيو شب هفتمش بدم به نيت آمرزش وخداحافظى باهاش چون اينو ميدونم كه مرتضى عزيز قربانى شد براى زنده شدن عشق و موسيقى تو كشورمون و منم ميخوام با نيتم به نيتش قدرت بدم !! اما مردمان بى عشق بى خبر از همه جا فقط باز كامنت فحش دادن بدون اينكه بدونن نيته منو !!٧روز قبل مرگش نيت كردمو روز هفتم مرتضى عزيز كه ١٤ روز من تموم ميشه هم موزيك مردمان بى عشق بيرون مياد و اين موزيك ميتونه يه خداحافظى با مرتضى عزيز باشه !!! بازم ميگم به اين نيت كه مرتضى عزيز قربانى باشه براى زنده شدنه عشق و موسيقى توكشورمون و بدين وسيله مطمئنم كه روحش هم شاد ميشه و به هدفش ميرسه !!! من ازصميم قلبم به خانوادش و به مردم تسليت ميگم و اميدوارم كه ريشه ى بيمارى از اين سرزمين كنده شه !!! خدايا مرتضى عزيز رو به تو ميسپاريم ❤️ (امير تتلو)
(sm120)
امین تو هم رفتی فرم کامل میزنی دیگه(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخصص کیفیت ، خوب بود (sm2)
267 و 268 و 269 رو زدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دیگه کار رُ گسترش دادیم (sm120)نقل قول:
پيشگيري
- از كشيدن سيگار خودداري كنيد
- رژيمهاي غذايي شامل غذاهاي دودي، گوشتي و نمك اندود را كمتر مصرف كنيد
- به علائم سوءهاضمه كه بيش از چند روز طول بكشند، توجه كنيد
- رژيم غذايي مغذي و متعادل را استفاده كنيد
- در صورت لزوم آزمايشهاي سالانه غربالگري را كه توسط پزشك توصيه شده انجام دهيد
- استفاده از ماهي و سبزيجات تازه محتوي ويتامينa و c را كه احتمال ابتلا به سرطان معده را كاهش ميدهند فراموش نكنيد
-گوشت قرمز را به اندازه مصرف كنيد. استفاده از گوشت قرمز بيش از 13 بار در هفته احتمال سرطان معده را 2 برابر ميكند بخصوص اگر گوشت به صورت كبابي، پخته شود
-مصرف نمك وغذاهاي سرخ كرده را بسيار محدود كنيد و براي پخت غذا از روشهايي نظير بخارپز كردن و پخت در ماكروويو استفاده كنيد
- از مواد غذايي حاوي آنتياكسيدان نظير كلم بروكلي، هويج و گوجه فرنگي استفاده كنيد
- مصرف پياز و سير، خطر سرطان معده را كاهش ميدهد.
عوامل سرطان ساز معده کدام است؟
مصرف زیاد و طولانی مدت غذاهای کنسرو شده، غذاهای دودی، غذاهایی که مواد نگهدارنده دارند و نیز غذاهای مانده از عوامل زمینه ساز سرطان معده هستند. پس از مصرف غذاهای بیرون و آماده تا حد ممکن پرهیز کنید.
سرطان معده بیشتر در چه افرادی دیده می شود و آیا ژنتیک نیز تأثیر دارد؟
سرطان معده بیشتر در افراد میانسال و مسن دیده می شود و در آقایان بیشتر از خانم ها دیده می شود. سابقه عفونت های هلیکو باکتر پیلوری می تواند علت مهمی در ابتلا این بیماری باشد و همچنین زمینه ژنتیک نیز می تواند سبب ایجاد سرطان در افراد جوان و میانسال باشد. این سرطان ممکن است همراه سرطان هایی مانند سرطان کلیه، مغز و پوست نیز دیده شود.
ناکِسِ فرم باز(sm2)نقل قول:
جان من اینُ نیگا کن (sm2)
هممون به گا میریم دسته جمعی اخرش(sm2)نقل قول:
(sm178)
(sm2)نقل قول:
امضامو ببین(sm2)
لامصب فرما یه بازی هایی گذاشته فقط باید 3 تایی بزنی (sm120)نقل قول:
مشروب کجاش بود؟(sm120)
نکات مهم :
. سرطان معده در افراد زیر ۴۰ سال بندرت اتفاق می افتد
همه پولای مارو تو بالا کشیدی(sm120)اصن فکر کنم مسئول اون سایت تو باشی(sm2)نقل قول:
انقد هم که لاغر بود کارو بیشتر خراب کرد ..