قهرت چقدر طولانیه ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
قهرت چقدر طولانیه ... (sm50)
گیتار... کیبورد... آکاردئون... پیانو... تنبک... بچم خیلی هنرمندِ به غلامی قبولش کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی با کیبورد آن اسکرین تایپ کنی اگه کلیک موس صدای چکش نمیده (sm120)
هر کی محبت میکنه
مثل تو صحبت میکنه
به شام دعوت میکنه یادت میوفتم ...(sm50)
من خودم کشته مرده ـت هستم تو فقط بگو کلاس چندی کدوم مدرسه میری؟ (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای مار بزنه اون زبانت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسود هرگز نیاسود (sm2)برم یه اسفند دود کنم (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زودتر ميگفتي يكم هواشو داشته باشم خب(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي خدا خفت نكنه الان از صداي خنده هام دخي بلند ميشه (sm30)(sm30)(sm30)
(sm50) تو سرم آشوبه (sm50)
محکم بشین دلم این دور آخر ... (sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو خودتو اتیش بزن(sm2)
آتیش تو وجودمه (sm51)حواست باشه پشمات نسوزه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]