ماهی همیشه تشنه ام توی این آب گل آلود
بغض تو نشکن عزیزم گریه سرنوشت من بود (sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
ماهی همیشه تشنه ام توی این آب گل آلود
بغض تو نشکن عزیزم گریه سرنوشت من بود (sm181)
سایت خود موزیلا رو باز کن نسخه مخصوص وین 10 بریز
ببینم میتونی امشب این ویندوزو بگا بدی که فردا دوباره سونتو نصب کنی یا نه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا برای دیدنت دل بیقراری میکنی ... (sm181)
مجید یحیایی (sm127)
به پیغام کلاغ های سیاه شک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوای خونه مرطوبه از این اشکای رو گونه ام (sm181)
استارتو باز کن
بنویس Default Programs
یه پنجره باز میشه گرینه اولو بزن
تنظیماتش میاد
(sm131)
آهنگ جدید آریا آرام نژاد - دو سه هفته دیگه.قطعی شده ایندفه حتمن پخش میشه
منبع:پیج اینستاگرام
دانلودها ترکوند با لینک وین 10 دمش گرم ..
آپدیت کردت اونم از وین 7 کار بسیار اشتباهی بود که امیرالمومنین انجام داد ..
من اینترپرایز نصب میکنم پرو بدد نمیخوره ..
غلت کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توصیه می شود که ویندوز ۱۰ را به صورت جدید نصب کرده و از آپگرید نمودن خودداری کنید.نقل قول:
بمیر منم اینترپرایز دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا تو همون Home کافیه 32 بیتی نصب کردی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرو نصب کردم بمیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به امیر آدرس پوشه آپدیتاشو میدم میگم بریز تو یه درایو دیگه بعدا دوباره حجم هدر ندی میگه نه فلان ..
توام یه شاسکولی مث سینجولنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
دانلود کنم بعد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبینقل قول:
همون بیلد 10240 نسخه نهایی یوده الان اینو بهش اضافه کردن ..
(sm120)من که خیلی وقته اینو نصب کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
ابی بذار من خودم ابی دارم راحته
(sm2)
بتمن 49 گیگ پاره میشم خو ..
البته همش باگه کی میخواد تا شهریور وایسه ..
خیلی چیزا خوب شدهنقل قول:
کم کم که کر کنی خودشو نشون میده
بهترین چیزش اینکه همی چی دمه دسته
ریدی.تا ابد هم نمیتونی اریجینالش کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر ..
هرکی گیم زیاد بازی میکنه Home نصب کنه سبکتره ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای اشترم
تم میخوای اینو بگیر ..
اینا که آپدیت نی هنو مونده شروع کنن ..نقل قول:
فایر فاکس برای وین 10 بیاد بینیم چیه
الی نسخه شما یه سری آپدیت میخواد که برسه به نسخه ی جدید که تازه اومده ها ..
آخرین اتوبوس ..
سینجول؟