(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
زمانه غیر زبان قفس نمیداند
بمان که پرنزدن حیله ی رهایی ماست ...
چرا بوزر عوض کردی(sm77)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد اعظم ممنون که یادی از بنده کردی(sm10)الحمدلله...شما خوبی؟(sm51)
هادی خان شما هر جا باشی استاد اعظمی..چه در باران چه در برف چه در خدمت مقدس(sm51)
4شنبه و 5شنبه یادت بودم از نظر اینکه استاد دیگه پیداش نیست(sm77)و شادگرداشو به امون خدا رها کرده(sm51)
به سلامتی ایشالا تو خدمت هم همرو استاد کنی(sm51)(sm2)
کجا افتادین بلخره؟؟
قربانت برم منم به یادت بودم همین جاهام فعلا شدیم دربه در و گدای مسکین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو خودم که خدمتم 4 سال پیش تموم شد (sm30)
الان جوجه استاد رفته خدمت برگرده بیاد مثل خودت میشه فیلسوف بزرگ (sm2)
سخنی از حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای Mo$en
لطفا شوخی نکنید تا نفرین نشید
(sm121)
مسوز اين چنين گرم در خود مسوز
مپيچ اين چنين تلخ بر خود مپيچ
كه گر دست بيداد تقدير كور
ترا مي دواند به دنبال باد
مرا مي دواند به دنبال هـــــــــــــــــــــيچ
(sm50)(sm27)
واست پاستیل بخرم؟ (sm38)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها کشوری که یه گروه از چمپیونز سه تیمی میشه شایدم حذف بشه صدا و سیما همیشه میلی ایرانه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ بر رژیم اشغالگر قدس (sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من كه نديدم شماها رو ( الان صابر كله مو ميكنه) (sm59)دارم براي آرمين تجويز ميكنم كه با شما ها و گفتن و خنديدناتون سرش گرم بشه (sm74)
آقامون(متنفرم از اين كلمه)(sm178) همچين محو واركرافت شده كه صداي منم نميشنوه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یاسین 35 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يا خدا (sm30)(sm30)(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام گل پسر چطوري ؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm19)(sm127)(sm127)سلاااااااااا اااااام صبحتون زيبااااااااااااااااا(sm127)د� �هاتون گررررررررررررم (sm127)لبهاتون خندووووووووووون (sm127)دوستاي خوبم(sm127)(sm127)(sm19) (sm19)