چرا اواتار کسی نمیاد(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا اواتار کسی نمیاد(sm77)
الان می خواستم بگم چرا آواتارا چرا اینجوری شده !
(sm181)
دوستان من از امیر خواستم به خاطر مرگ مرتضی سه روز تو باران عزای عمومی اعلام شه
حذف آواتار هم یکی از عوامل همدردیه
برنامه زنده ماه عسل به مناسبت فوت مرتضی پاشایی
امشب ساعت 22:30 از شبکه سه!
حذف شکلکهای خنده بزودی ....
(sm74)
هر کی بخنده یک هفته بن تعذیری
امیر قالبو مشکی کن
این سجاد دیوث رو بن کن رو اعصابه(sm120)
فکر کردم فقط واسه من لود نمیشه چون دارم فیلم دانلود میکنم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بانوی من برای چندمین بار پلی (sm50)
طرف تو اینستاگرام رونالدو نوشته ایرنا شایک رو چند میفروشی(sm2)
بغض از دیشب روی تکرار... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با موی لخت و تیره
چشم خمار و خیره (sm50)
دهن لق تو انگار نمیفهمی حال ما رو ، سنگین باش یره (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی دایی سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس به مناسبت درگذشت مرتضی پاشایی خواننده جوان کشورمان پیام تسلیتی صادر کرد. دایی در این پیام تسلیت نوشت:« درگذشت این خواننده جوان که هواداران زیادی هم داشت ضایعه بزرگی برای موسیقی و هنر کشورمان به حساب میآید. به این وسیله درگذشت این خواننده جوان را به همه مردم کشورمان تسلیت میگویم.»
یکی بیاد بریم پارک لاله(sm98)
خدا رحمتش کنه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجبا
(sm120) از میمیک چهره ـش خوشم نمیاد (sm59)نقل قول:
مگه اومدی اهواز؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیوثو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
تمام ایران... تسلیت
چطوری خودمو خالی کنم؟
شراب و سیگار...
راه خوبیه
ببارید
مگه اهوازم لاله داره؟لاله تهرانو میگم
(sm2)
از صبح تا حالا تو فیس دنبال یه پستی میگردم که پاشایی توش نباشه ، نیست آقا (sm70)
آره اهوازـم پارک لاله دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 3روزی نقل تمام محافل ـه و پس از اون گورستان فراموشی... قوی ترین مرد ایران رو یادآوری میکنم... روح الله داداشی...نقل قول:
البته یه سهمیه هم توی برنامه ماه عسل خواهد داشت (sm120)
از صبح تا حالا تو فیس دنبال یه پستی میگردم که پاشایی توش نباشه ، نیست آقا (sm70)
امیر اقایی تو اینستا ی عکس با عنوان آفتاب پاییزی گذاشته بود زیرش حسابی فحشش داده بودن چرا اینقدر بی تفاوتی (sm50)
ملاقات با صدا کی میاد؟ 7:30؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اين برنامه ماه عسل جدي ِ ؟
وزیر ارتباطات و اطلاعات در ادامه عنوان کرد: ظرف یکماه آینده طرح فی.لترینگ هوشمند آماده خواهد شد و پهنای باند بینالملل نیز همزمان با آن گسترش پیدا میکند و ما مقدمات هر دو را آماده خواهیم کرد.
وی ادامه داد: اکنون حدود 8 یا 9 ماه است که در حوزه فی.لترینگ هوشمند به همراهی با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی پرداختهایم و این طرح نسبتا آماده شده است.
(sm54)
نه بابا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شايعه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه میشه مگه تو چند ساعت برنامه برد رو آنتن (sm98)
این سکوت سینجول کلی حرف پشتشه ، از کجا معلوم نخواد وصیت رو صدا دوم بده بیرون ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.نمیدونم از کجا منشا گرفته این خبر که قرار امشب برنامه زنده ماه عسل پخش بشه.این پیام شایعه ای بیش نیست.
آره عزیز من اصلا مشخص ـه که شوخی ای بیش نیستنقل قول: