ایقدر این قربد تجربه گران میگه حالا ما فکر میکنیم فرشباف و پویان اینا اینجا چمباتمه زدن(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ایقدر این قربد تجربه گران میگه حالا ما فکر میکنیم فرشباف و پویان اینا اینجا چمباتمه زدن(sm2)
shadmehronline.
تا حالا بهت نگفتم ، پشت این نگاه مغرور
یه نفر هست که همیشه ، نگرانت بوده از دور....
Coming Soon...
" HASRAT " Track List
1_Safar 2_Bazi 3_Tasmim 4_Ta hala behet nagoftam 5_Khaterat 6_Hasrat 7_Nafas Bekesh 8_Hesadat 9_Gozashte
باور کن هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال گذشته علنی اومدن گفتن
چه آشی واسمون پخته روغنشو میدیم تجربه گراننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتها بهت شک دارم(sm2)
سفر رو شادمهر حدود ده سال پیش ساخته
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها خود این یارو اومده بود زرت و پرت میکرد (sm230)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پیمان خوب یادش موندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادرس صفحشو گذاشت
کجایی کم پیدایینقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دفعه میگی بیشتر میای اما(sm25)
من همیشه هستم و پستها رو میخونم فقط چیزی نمیگم فربد جان (sm170)نقل قول:
خدا رو شکر بزنیم به تخته تاپیک هر روز خوب جلو میره
فعلا که دور دورِ تجربه گرانه (sm120)