پ جلو صورتت رو بگیر هورمونی نشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پ جلو صورتت رو بگیر هورمونی نشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیطونه میگه با اون یکی بازیگر دست و پاتو ببندیم یه تری سام اساسی صبط کنیما(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوابت نمیاد حشر؟
من تا 10 صبح بیدارم (sm59)
من باس 9 پاشم برم جایی(sm27)
بخواب عزیزکم ! (sm59)
منم برم هاوس ام دی ببینم (sm50)
(sm155)
فعلا شب خوش.
اون پیاممم نمیدونم چرا هنوز نرسیده یه اسی بهش میدم ببینم کجا مونده(sm2)(sm2)
فعلا بای
الی عین مرغ تو خونه ما اول شب میخوابی الان کدوم گوری ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اومد .. (sm59)
زر نزن گنبد گرفتی اومده
زیرنویس غروبی میاد الان زوده ..
دارم آماده میشم برا کوچ ..
چرا هیچکدومتون ننوتشتین محسن اهنگ میخواد بده
خب مرحله اول :
دخول ویندوز به روی فلش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله موزن دیوس رو ندارم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم مال دیشبه تو فیس بود..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک اهنگه یا مال البومه
(sm168)
تک آهنگ ..
ممر زده مال البومه
مال آلبومه
موزن چی نوشته بود سینگل نوشته بود فک کنم ..
نمیدونم من الان گیجم نمیدونم میفهمــــــــــــــــــــ ــی !?؟!
نوشته اخرین مراحل اهنگ اتوبوس
شاید میخواسته بزره که کار رو این موزیکم داره تموم میشه ..
زرنگی کرد خواست با همه عکس بذاره ..
اینور با صفاریان ..
اونور با حسامی ..
اکی یه اسم در کرد اتوبوس فلان ..
این دفه به درد فریم ورک دچار شدمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید هم همین مشکل رو داشت؟ نتیجه چی شد؟ (sm50)
مرحله دوم :
ورود به بوت فلش و نصب وین ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تاپیک نوشت چیکا کرده
(sm55)خیلی عجیبه همه به موشکل فریم ورک خوردن مال من راحت نصب شد
(sm77)
مرحله سوم :
ورود به ویندوز ..
تنظیم آهنگ طهران جهانبخش = تنظیم آهنگ پرانتز کاوه آفاق
ای بابا فلشُ فرمت کردم... بزنم امیدوارم که بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اینسایدر بودی یا 10240 نصبیدی؟نقل قول:
دیشب تو واتس اومد باود نکردم (sm77)نقل قول:
مرحله چهارم ..
اکتیو ویندوز ..
(sm120)نقل قول: