مثل همیشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مثل همیشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری به کی جواب پس میدی
من که چیزی ازت نپرسیدم ... (sm181)
مثل هميشه كه خوب نيست(sm74) دنبال يه نوآوري باش (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
پر بغضم اما نمیخوام گریه کنم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يارب از عرفان مرا پيمانه اي سرشار ده
چشم بينا، جان آگاه و دل بيدار ده
در دل تنگم ز داغ عشق شمعي برفروز
خانه ي تن را چراغي از دل بيدار ده
مدتي گفتار بي كردار كردي مرحمت
روزگاري هم به من كردار بي گفتار ده
برم سر خاک مادر شاید حالم بهتر شه ...نقل قول:
نقل قول:
خدا رحمتشون كنه (sm10)
پس به عنوان يه مادر كه جووني همسن و سال تو داره ميگم كه هيچ مادري نيست كه از غم بچه ش غمگين نشه و غصه شو نخوره پس به خاطر آرامش روحش هم كه شده يه راهي پيدا كن براي گذر از اين بحران روحي (sm172)
صبح بابام رمز يه كارت شارژ برام فرستاد هر كاري كردم شارژ نشد!!
زنگ زد گفت: خاك بر سرت رتبه كنكورته!!
پولادي ترين اراده رو ميدوني كي داره؟
اون زني كه از تلگرام مياد بيرون و ميره سراغ كارهاي خونه!!!
اين فرد به درجه اي از عرفان رسيده كه لذت هاي دنيوي براش بي معني شده...
پ.ن : در حال حاضر به اين درجه از عرفان نرسيدم(sm2)
امروز نميدونستم چطوري به خانوادم بگم من زن ميخوام و ديگه بزرگ شدم
پا شدم كولرو خاموش كردم
بابام اومد ماچم كرد گفت: حالا يه مرد شدي وقته زن گرفتنته
كليد اسرار: الگو گرفتن از پدر