اگه هیچی نگی اینجارو مثل اینستاگرام میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه هیچی نگی اینجارو مثل اینستاگرام میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفر ❤
خوبه این آلبوم حسرت بعد تصویر میاد، تصویر و تجربه کن رو قشنگ میشوره میبره
امیدوارم هر کی داره اینا رو پخش میکنه، به هرچی میخواد برسه
آره راست میگی. بازم دمِ تو گرم خوب سنگر رو حفظ کردی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۱۰۰۰ بار میشه پشت هم گوش کرد...(sm127)
ای کاش کیفیتش بهتر بود، صدا بَم هست(sm81)
الهی آمیننقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم هستم در کنارتون ولی به اندازه فربد تاثیر گذار نبودمنقل قول:
چطور؟ خخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم میاد اون موقع شادمهر اهنگ جدید میداد با هر اهنگی که ازش پخش میشد من جون میگرفتم
الان خیلی وقته که از اهنگهای شادمهر جون نمیگیرم
ولی امشب دوباره جون گرفتم
سفر عالی بود (sm127)
احساس میکنم تازه متولد شدم (sm81)
این اشک ها اشک شوقه (sm74)
حیف شعرو کامل بلد بودیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف کیفیت نداره
حیف همین بی کیفیت هم قبلا تیکه تیکه پخش شده بود
مشکوکم همین دوست خوبمون باشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]