(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر امروز شاهد قرار گرفتن آلبوم flac از سامی خواهیم بود؟! (sm120)(sm10)
حالا خوشت اومد الی؟! (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه (sm172)
منظورت از چیدنو که نمیفهممنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایکن ها یا هر تغییر دیگه ایم که با روشن خاموش کردن بهم میریزه فقط یک دلیل داره تا جایی که میدونم ویندوزت اکتیو نیس
(sm169)سامی البوم ندارهنقل قول:
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کروم و اج هم نشد ولی یه سری انجمنا رو میاره مثلا انجمن سافت 98 اولین باره به یه مشکل اینترنتی برمیخورم راه حلش پیدا نمیشه :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مث من کلیک راست کن عکس بگیر بینم چجور تنظیم کردینقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
خب اینجوری کردم با رفرش بهم نریخت میگم فقط اکتیو نبودن به ذهنم میرسه
نه اونو میزنم درست نمیشه ... آخه مشکلم درست بعد نصب ویندوز بوجود اومد گفتم شاید یه تنظیمی چیزی لازم داشته باشه تا درست شه. حالا چیز مهمیم نیست درستم نشد باهاش کنار میام:دینقل قول:
اقا من یه مشکل اصاصی دارم
مودم وایرلزم بعد از دو روز کار با وین 10 از کار میوفته باید چیکار کنم
ریستشم میکنم تنضیماترو درست میکنم ولی انگار نه انگار
در حالی که تو ویندوز 7 تستی که کردم این اتفاق نیوفتاد
رو nameنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند بچت دلقک مشه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپدیت کردم صبح درست شدنقل قول:
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : شادمهر عقیلی بعد از مهاجرت به آمریکا، در حال رایزنی با یکی از شخصیتهای کشور برای بازگشت به ایران است. به گزارش نامه نیوز، در جریان دیدار اهالی هنر با یکی از شخصیتهای نظام، یکی از دوستان شادمهر عقیلی، خواستار پیدا کردن راهی برای بازگشت این خواننده و آهنگ ساز معروف به کشور شده است.شادمهر عقیلی بعد از مهاجرت از کشور نتوانست روزهای موفقی در آمریکا داشته باشد به خاطر همین در تلاش است با استفاده از جایگاه این چهره برجسته نظام، راهی برای بازگشت به کشور و کار در ایران پیدا کند.آنگونه که از شواهد پیداست، شادمهر عقیلی به شدت از ترک ایران پیشمان است. شایان ذکر است که حبیب دیگر خواننده ایرانی که سالها در خارج از کشور زندگی میکرده است، مدتی به ایران بازگشته است. این خبر درسته؟!!
(sm118)گفتم وین 10 کارش درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نخوام موقع روشن کردن پسوورد نزنم کیو باید ببینم؟(sm120)نقل قول:
اقا برا مشکل من کی چیزی بلد نی
ba ki bidy
من که هیچ مشکلی نمیبینم .. (sm59)
نمیدونم چرا جمعه ها فقط حس گوش دادن شاهین میاد... نینوش خالی ناگهان یواشکی بکنیم ممیز صفر قاضی الیس
صدای من و اولین پست بنده همینک از وین 10 .. (sm59)
- (sm77)
موقع نصب ویندوز زدی ؟ خب لازم نبود میشه پیچوند اون قسمتو باس بیشتر دقت میکردینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm98)
(sm77)نقل قول:
نه باوو اون موقع نزدمنقل قول:
پس کی زدینقل قول:
با چی اکتیو کردی خو ..نقل قول:
(sm2)جان من قیافه رو لوبیا چیتی
یه برنامه وا کردم گفت باید با اکانت ماکروسافت وارد بشی زدم اینطوری شدنقل قول:
(sm2) از قیافه خودت بهتره که ..
(sm2)
الی این File Explorer که میگفتی چه طو درس کردی !?؟!
امیر اکتیو میخوای این خیلی خفنه ..
دیس پی سی رو اوردی دسکتاپ بکش بیار پاییننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتهی تنها ایرادش اینه که رو خودش باز نمیکنه اینور باز میکنه الان من پی سی رو زدم اون زرده اخر نوار باز میشه
تا کی میخوای نظرات ابلهانتو بلغور کنی 50 مگ دانلود کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه جدید kmsبگیر یک مگ اکتیو میشه