نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری نمایش داده میشه الان؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری نمایش داده میشه الان؟
چه پاقدمی دارم من (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی شد دمت گرم .... (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه عکسم بگی خیلی خوب میشه
میلاد دیوث اینجوری توضیح میدن (sm3)
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین ترکی که گوش خواهم داد پدارم پاریزی خواهد بود بعد آخرین اتوبوس بعد تریاق بعد شاه مقصود بعد متصل بعد پریشانی بعد امیر بی گزند بعد صفا بعد مولانا بعد صفا بعد چنگیززززز(sm118)
ریدم تو ویندوزت هادی(sm2)
این مسخره بازیا چیه آلبوم میاد نهایت 1 ماه گوش کنیم و بعد دیگه تموم میشه و میره
شاید تو کل سال دو یا سه بار دیگه هم گوش کنیم این همه ذوق نداره دیگه
این از پات نیست الدنگ از ک.ی.ون پهن و بزرگیه که داری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویس چی دستشم تند رفته تو یک ثانیه 4 نفرمون رو بن کرد(sm2)(sm81)
بهترین روزای سال همون دو هفتستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
مهدی ترکه چرا بن شد؟ دیوث چه غلطی کردی بنت کرد!!(sm2)
حسود نباش دیگه تو با پایگان حال میکنی ما هم با چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دم میلاد گرم اتفاقا منم یه چیز تازه یاد گرفتم ، تو این همه سال اصلا قسمت Default Programs کنترل پنل نیومده بودم یعنی درواقع لازم نشده بود بهش سربزنم (sm128)نقل قول:
برای نمایش عکس هم فکر میکنم از همین روش باید استفاده کنی
دارم کلی میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم یزدانی هم بیاد همین بساط
کفین نجده ؟ دوز سوز دمیرم مگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استفاده کردم نداره بیخیال همینم خوبه ! (sm51)نقل قول:
من گفتم بلد نیستم توضیح بدم - چون اینا رو خودم یاد گرفتم کسی بهم یاد ندادهنقل قول:
بت نوکرم یاپ وردون خالا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه آدمی هستی تو ....نقل قول:
اخلاقتو خوب کن جدی دارم میگم
اگه تو ویندوز 10 windows photo viewer حذف نکرده باشننقل قول:
همون مسیر از فهرست فایلها .jpg را روش کلیک کن و بزارش روی windows photo viewer
نگران باش حل نمیشه (sm25)نقل قول:
با تو همیشه خوبم یه روز بی غروبم
با اینکه دردمندم دلم میخواد بخندم ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نبود windows photo viewer ؟
پس photos app جایگزینش شده
بازم اینو از کسایی که 10 دارن بپرسی بهتر میتونن راهنماییت کنن
کلیک کردم ندارهنقل قول:
(sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm132)
این تهیه کننده قبلاً گفته بود تبلیغات وسیعی برای آلبوم در نظر گرفته . هنوز تبلیغات شروع نشده ، تاریخ انتشار معلوم شد ؟ (sm132)
بریم باخت منچزدرو نگاه کنیم(sm120)
(sm118)
خب این مشکل نشون دادن عکس هم حل شد به سلامتی
نبود دیگه؟ (sm120)
چه شانسی اورد من یو (sm120)
(sm50)
هیچی قشنگتر از دیدن دود خاکستری سیگار تو تاریکی نیست (sm50)
مرسی(sm127) دمت گرم (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزر دوم دوئل در آينه
بهترین بازیکن زمین تا اینجا کلاتنبرگ بوده (sm120)