نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولی رو اصلا نمیشناسم
ولی اینگوی از دلرا گرفتم (sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولی رو اصلا نمیشناسم
ولی اینگوی از دلرا گرفتم (sm176)
تازه لینکشو دیدم نمیدونم چیه دقیقا
ای روی دلارایت مجموعه زیبایی
مجموع چه غم دارد از من که پریشانم
دریاب که نقشی ماند از طرح وجود من
چون یاد تو میآرم خود هیچ نمی مانم
(sm50)
بازم که متن آهنگا اشتباهه(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی نوشته اینارو؟(sm98)
اگه خواستی بگم غلطاشو.دفه پیش گفنم به اونجاتم نبود.(sm98)
چه جوری میگه چرک رو اسکناسا (sm74)
هیچکس تو تلفظ کلمات به پای محسن نمیرسه(sm50)
نمودینقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چین اینا آخه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پی و سجاده بابا
حضرت آزادی
جاعل که بودم
حالا تابلوتریناش بود اینا(sm120)بعدشم بیا و خوبی کن.اصلا به من چه(sm120)
تصویب شد شاه مقصود و آخرین اتوبوس بهترین کارای آلبوم (sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)رسول بیا اینو بگیر مفته کارتو را بندازه تا یکشنبه وخت داری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مفت