نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از عجايب خلقته (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از عجايب خلقته (sm2)
(sm2)من نمیخوام مدیر شم (sm2)(sm2)(sm2)(sm2) یوز ساخته بود خودشو جا احسان 61 جا زده بود (sm2)(sm2)(sm2) با همون آی پی خودش (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همونی هستی که ملت رو از رسیدن به لذات دنیوی محروم میکنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا ما نسخه تجویزی تمام پزشکا هستیم... همین پوریا خودمون... بیاد بشینیم دور هم بگیم بخندیم خوب میشه حالا نمیتونم بگم چطوری خوب میشه (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به (sm120) پس تو برو بالا سرش بگو این کوفتی چی داره همش محو اونی به من و بچه ها توجه نمیکنی (sm142)(sm2)نقل قول:
آقامون(متنفرم از اين كلمه)(sm178) همچين محو واركرافت شده كه صداي منم نميشنوه (sm59)
سلاک ننـــــــــــــــه (sm19) ظهر دل انگیز روح نواز جان بخش تابستونی شما هم بخیر (sm127)نقل قول:
الان نوید خونه ـس و هیچ صانو ای هم در کار نیست... آسمان صاف تا قسمتی ابری برای جمعه ی زیباتون پیشبینی میکنم (sm120)نقل قول:
ای بابا از دستم رفت (sm120)نقل قول:
ینی تا این حد تعطیله (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
علاج هر چی درده به جون خودم (sm2)ن باو شکسته نفسی نکن(sm59) تو دلت عشق و صفاست (sm127)نقل قول:
خودت نگاه کن چرا تو دنیا کسی که باید از عشقت بمیره منم ... (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اگه بجای صانو اول اسم من و آخر اسم صابر رو انتخاب کرده بودی "نوبر"ـشُ آورده بودی (sm2)
در ابروان من و گیسوان تو گره ایست
گمان مبر که زمان گره گشایی ماست ... (sm81)