(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
آره یادمه طرف با احسان دعواشون شده بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفس بکش و حواست نیست ❤❤
زدی به هدفنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفدار ورژن دوم پخش شد ما کپی زدیم یه جایی گذاشتیم
همین تیم با ایمیل شادمهر ایمیل داد که اهنگو برداریم
ایمیلشو جواب دادم براش نوشتم پخش نشدن این آهنگ خیانته
همه چرت و پرتی همون موقع گفتن
بخدا حسین جان از وقتی اهنگ اومده سه تا از دوستام چون میدونن شادمهری هستم برام اهنگو فرستادننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو ساعت توضیح دادم جریان اهنگ چیه براشون
همه که مثل ما پیگیر نیستن
خیلیا هم اصن طرفدار نیستن و اهنگ رو میگیرن که گوش بدن و ...
به نظرم نمیشه جلوی پخش شدن این اهنگ گرفت مگه اینکه خود شادمهر از طریق پیجش بیاد اعلام کنه که این اهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسمی نیست
بوزوکی چی میگــــــــــــــــــه
وای لامصب آخرشه (sm88)
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اینو که خودش یه قسمتیش رو هم گذاشته بود
ولی اهنگایی که هیچ دمویی هم ازشون پخش نشده اگه با همین کیفیت باشن و پخش بشن خیلی دیگه نامردیه
من خودم یه عمره تو کف اهنگ وقتی حواست نیست هستم ولی راضی هم نیستم اینجوری پخش بشن
طرفدار ورژن اولیه هم چون لو رفته بود قبل از البوم ورداشت تنظیمو کلا عوض کرد
خیلی خاطر اون اهنگو میخواست که تنظیمو عوض کرد و پخشش کرد وگرنه الان تو حسرت اونم باید میموندیم
هرچی این اتفاقا بیشتر بیوفته بیشتر محدود میکنه اطرافیاشو
دلزده تر میشه
فعالیتش کمتر میشه ...
الان این اهنگ اومد مثل پاشایی که هر ماه ازش یه اهنگ میومد میشه
چون ماه پیش که یه اهنگ از شادمهر اومد
الانم که به اسم اهنگ جدید این اومد
تو بی من هم که قراره بیاد ( اگه سر این اهنگ به تعویق نیوفته )
مردمم میخوره تو ذوقشون مثل پاشایی
اخه چه کاریه اهنگ ماکت رو پخش کنی :)))
آلبوم تجربه کن سوتفاهم بود خداییش (sm2)