شب و روز به کام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والا خیلی خوب بود! بازم بیا (sm10)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
شب و روز به کام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والا خیلی خوب بود! بازم بیا (sm10)(sm120)
(sm127) دوستان
سخت افزار اونی که با چشم دیده میشه و با دست لمس میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرم افزار اونی که این ویژگی رو نداره (sm120)
درود (sm127)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیبورد لپ تاپم درست شد (sm30)تو افیس مینوشت اینجا نمینوشت (sm120)حسین لاشی نفهمیدی چرا یه هو من رفتم (sm120)فقط میتونستم از شکلک استفاده کنم (sm120)
دیگه سوالی ندارم جز اینکه جیلگربینگ چیه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این به کارمون نمیاد (sm120) خامس بود یه چیزی (sm120) کاناوارو رو نمیتونی راضی کنی به عرصه بازی برگرده بیاد یووه ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آفیس مینوشتی اینجا کپی میکردی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیبوردم نمینوشت مجبور بودم از شکلی استفاده کنم که مفهمومو برسونم (sm120)نقل قول:
حسش نبود (sm120)نقل قول: