(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)
خداییییش این چیزا دیدن نداره . (sm74) هیششششششکی نبیییییییییییییییییینه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحش بود داشت خارج میشد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش به حالش ، رفت راحت شد (sm172)
امیر تف تو کیونت مرتیکه اواتار ها چرا پریده
مردک اینجا بیکار نشین مشکلش رو درس کن(sm2)
رواني ان به قرآننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن واسه چي بايد از اين لحظه فيلم ميگرفتن
(sm74) نميدونستم اينجوريهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی بدی دیدی حلال کن خلاصه(sm81)سابقم در این امر زیاده(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا جیه میبینی نوید(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهایتش اینه که غش میکنی (sm120) البته اونم با کلپچ درست میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صب بیدار شدم اولین جمله ای که دیدم جمله محسن بود که گفت مرتضی هم رفت تا الان اینم از این کلیپ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا امروز داغونم خیلی روز بدی بود (sm74) کاری به اینکه مرتضی پاشایی بود ندارم ، فوت کردن ادم (sm74)
برا چی این کلیپها رو میذارید اصلا میدونید خانواده اش بفهمه این کلیپ تو نت پخش شده چه حالی میشن
واقعا اونی که این کلیپ رو پخش کرده کار خیلی بدی کرده
حالم گرفته شد (sm74)
(sm27)
نوید دهنت سرویس (sm81)
ملت احمق نفهم بیشعور دیوانه روانی عقده ای دیوث همیشه حاضر در صحنه (sm3)
واقعا بعضی ها دیگه شورش رو در اوردن این یعنی اخر بیشعوری و پایمال کردن حق خانواده مرحوم
کدو احمقی اون صحنه ها رو فیلمبرداری کرده(sm25)
آخه دیوونه توی غربت بدور از خونواده ایی خب باید بیشتر به فکر خودت باشی . نرو از این کلیپای اینجوری نبین (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه یک بالاخره اعلام کرد ..اخبار ساعت 9 (sm50)
بازم درست نشد (sm25)(sm120)
عزت تی وی شده ممد تی وی (sm3) چیزی تغییر نکرده ، پشم تازه نفس اومده(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فریموورک رو امتحان کردی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تموم خانوادم اومدن جلو چشمم امروز (sm81)جدا حالم از این دنیا به هم میخوره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه کف دستمو داغ کردم از این کلیپا نبینم (sm172)
6.30 شبکه تهران گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسیم هم از صبح داره میگه
تو کرج انگار میخوان جمع شن (sm50)
(sm50)
نوید نباید میزاشت(sm25)نقل قول:
برو خدا رو شکر کن که تو این مملکت ت. می نیستینقل قول:
هر روز باید یه چیزی رو ببینی که به هم بریزی
به قرآن غربت یعنی زندگی تو این مملکت(sm3)
کرج پارک تنیس میخوان بریزن
تهران هم همت
این پسره یگانه کو ؟؟؟؟؟
وختی که باید باشه نیست (sm3)
خدایی نعمتیه (sm50)
اره ولی ادم احتیار داره دیگه میتونه خودش نبینه ،اما اشتباه کردم دیدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید این چه کاری بود
مانچینی مربی اینتر شد (sm120)
حس فضولی نمیزاره دیگه(sm59)نقل قول:
پارک آبشار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی پایه هست بریم ؟(sm120)
من از مراسم خاک سپاریو این جور داستانا وحشت دارم جدا (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط زمان فوت شوهر خالم ایران بودم ، تا ۳ ماه داغون بودم (sm25)
اهوم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عنتر هم شد تیم (sm3) فوتبال ایتالیا(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) قیمه میدن ؟ (sm120)نقل قول:
ما که هر روز داریم داغون میشیم (sm50)نقل قول:
قدیما با دفاع کردن به یه جا میرسیدن الان دیگه دفاع کردن هم بلد نیستن(sm59)نقل قول: