اعع مبارکه (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اعع مبارکه (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود داماد با خودشون نبردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب حتماً میخواستن برن آشنا بشن و ببینن و از این حرفانقل قول:
نامرد تا حالا فکر میکردی آبروت میره اگه بیام شرکت بهت سر بزنم؟ (sm142)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نباشی؟ (sm74)
چه خوبه ازدواج... منم میخوام (sm2)
استادشم توی همین مونده که مدام ایراد میگیره بهش نمیذاره فارغ التحصیل بشه (sm2)
نگو یه کاری میکنه خونه پدرتم راهت ندن (sm2)
ایشالله یه روزی مدیر عامل میشی کار نمیکنی فقط میشینی زاویه رو رو به کولر تنظیم میکنی (sm2)
من بارها و بارها بهشون گفتم که هیچ گرایشی به هیچ جنسی ندارمنقل قول:
از این نزدیکتر دارم نشانی
بیا نزدیک و بنگر در نشانم
( یا حضرت مولانا(sm146))
(sm2)نقل قول:
(sm77) من کی همچین حرفی زدم ؟ (sm120) واسه یه چیز دیگه گفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یهو دیدی رفتم (sm120) استاد اینم یهو غیب میشم (sm2)
خوب چرا ازدواج نمیکنی ؟ (sm39)(sm120)
میدونه این جوونای مردم رو منحرف میکنه پایان نامشو تایید نمیکنه (sm2)
نه دیگه اونجا رام میدن البته راست میگی ها (sm2)
الانم دارم همین کار رو میکنم (sm2)
دفه اول که دامادُ نمیبرن اولین مجلس زنونه ـس (sm70)نقل قول:
غلط کردی... وقتی پاش بیوفته گرایشم پیدا میکنی (sm120)نقل قول: