دلم گرفته خدااااااا (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
دلم گرفته خدااااااا (sm74)
خدا بد نده داداش (sm74)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا از اونور میریم یه چیزی میخوریم (sm120)
باو یه کم از فازش بیاین بیرون ، خودتونو اذیت نکنید
فکر نکن بهش حس بدی داره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جدا درباره دیگه حرف نمیزنم (sm50)
خدا بد نمیده ، ولی این بنده ی خدا آخونده که کمر ملت رو شکوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره داغون میکنه از تو ادمو (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال این بحث مسخره س تمومش کنیم (sm50)
یکی مشکل منو حل کنه هم فکریه هم حل نشدنی (sm120)
اخوند؟ موافقم همین این وری هم اون وری داستانا خرابه ، ادم باید وسط رو بگیره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه اروری میده ؟ عکس بگیر یا بنویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارور 0xc000007bنقل قول:
(sm120)
آهنگی رو بلدی باشون بخونی؟ (sm120)نقل قول:
فکر کنم از همینه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهین(sm50)
مرگ حق نیست.حقیقتی تلخ است. اما چرا مرگ بیشتر یقه ی کسانی را می گیرد که نه خونی را ریختند،نه روی دختران مردم اسید پاشیدند و نه آزادی کسی را نقض کردند؟ این عدالتی چندش آور است که پینوشه ها و فرانکو ها و خمینی هایی که قلب مردم برایشان نمی تپد سالها زالووار زیست می کنند و هنرمندان زود می میرند.
برای خانواده ی آقای پاشایی و دوست داران ایشان صبر و استواری را آرزومندم.
ش.ن
یه کاری کن رقصمون بیاد(sm47)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکون بده ی ارش (sm120)
(sm185)
خو زودتر بگو (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوتیوب :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه او نه(sm59)نقل قول:
رفتم یه فیلم دیدم حال و هوام عوض شد (sm50)
(sm2)نقل قول:
من عکس دوستمو دیدم حال و هوام عوض شد (sm51)
هی روزگار
لب خونی میکنم مثل اصحابی (sm2) میکروفن هم میبرم که اگه سوتی دادم معلوم نشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزینه بهتری اهنگ شمالی چیزی نداری (sm59)نقل قول:
بدبخت روزگارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه اینا؟نقل قول:
من ساعت ۵ رفتم عکس مکس گرفتم هوام عوض شه ، باز هواهِ برگشت (sm2)
نخودچیه (sm70)نقل قول:
لینک یوتیوب رو باز کن تصویری آموزش داده که چیکار کنی
اون یکی لینک هم توضیح داده که چیکار کنی واسه این ارور
ماه عسل رو میتونم یه جور باشون بخونم که فک کنن حفظم اگه از کارای تاپشه و احتمال داره بخونن بریم (sm2)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این سرعت باید فیلم هم نیگا کنم (sm2)
اولیه که خودشون هم به نتیجه نرسیدننقل قول:
یوتیوب هم ببینم با این سرعت میشه دید یا نه(sm120)
اواتارمو بدین تا نرفتم سایت غلومی(sm142)
هرکی نشینه گرگ زمینه ...(sm50)
خو با idm دانلود کن 144 pنقل قول:
از فریموورکه این ارور
همه نسخه ها رو یکی یکی امتحان کن
عین اصحابی یه کاریش میکنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان سرعتم در حدیه که میشه گفت دیال اپه(sm2)داره زور میزنه باز بشهنقل قول:
قفل فرمون کشید در برین(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]