این حرفا چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه زندگی همش سیکسه؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
این حرفا چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه زندگی همش سیکسه؟(sm120)
اصلا به من نمیگن که رفتن خاستگاری کینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی باید قبول کنن که پسرم (بکی) رو از هر چیزی بیشتر دوست دارم
لازم نیست همه چیزُ بگی آقـــــــــــــا رفتارت نشون میده (sm98)(sm2) چه چیز دیگه؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا بری؟ بوی مهاجرت و اون دوستت اسمش یادم نمیمونه و استاد اندی و اینا میاد از حرفات (sm120)
کارت پایان خدمتم بیاد فردا شبش عروسی دعوتید (sm120)
احتمالا استادشم از داستان شرتش خبر داره (sm2)
خلاصه که هرچه زودتر به فکر یه سرپناه مجردی واسه خودت باش (sm2)
اونموقع با درامد بیشتری همین کارُ میکنی و جز این کاری نمیکنی پیرم نمیشی دیگه (sm134)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال فنی دارم مادر جان (sm120)
چند بار میخواستم بگم یادم رفت (sm120) حرف ازدواج شد یادم اومد (sm120)
این جاری ها چرا اینجوری میکنن ؟ (sm2)یه روز با هم خوبن ، یه روز چش ندارن همدیگه رو ببینن (sm2) حالا شما نمیدونم جاری داری یا نه ولی حتماً تجربه داری در این زمینه (sm120) البته منزل با زن داداشم خوبه ها ولی گاهی اوقات نمیدونم چی میشه اوضاع کیشمیشی میشه و باز یه هفته میگذره دلشون واسه هم تنگ میشه (sm2)باز خوبه داداشم مثه خودم فک میکنه و میگه زنامون هر کاری کنن به خودشون ربط داره (sm120) داداشمم بعد ازدواج خیلی باهام مهربون شده (sm2)
نمیدونم چرا این سوال رو اینجا مطرح کردم (sm2) خوبه همه ببینن و به تجربیاتشون اضافه بشه (sm2)
سِوِنه؟ (sm120)نقل قول:
میخوان سنت گرایی کنن شب عروسی تازه روبند عروس برداری ببینی کیِ (sm120)نقل قول:
بیخود کردی مگه درست خودتِ؟ (sm142)
چرت نگو با اون توله سگت (sm120)
بابا گفتم خوشتیپی دیگه (sm120) بادیگارد خودمی (sm2)نقل قول:
نه بابا مهاجرت کجا بود (sm120)
ای جان عروسی (sm173)(sm118)(sm120)
شرت حسین بین المللی شده (sm2)
پوست کلمو میکنه (sm2)
فک میکنی اونجوری مسئولیتت بیشتره (sm120)
احســــــــــــــــنت چه پرسش بجایی (sm2)نقل قول:
مادر جان منتظر تجربیات ارزنده شما هستیم (sm2)
یه مثل هست در این زمینه که من قبول ندارم ولی اینجا کاملاً درسته : زن بگیره آدم میشه (sm2)نقل قول:
آخه نصف ایرانیا واسه همین ســــــــ/ک/س ازدواج میکنننقل قول:
نصف طلاقا به خاطر همینه ســــــ/ک/سه
پس تو هم تجربه داری (sm2)نقل قول:
من و داداشم که فقط میخندیم (sm2) البته جلوشون جرات نداریم بخندیم (sm2)