استاد نصیری هم تسلیت گفتن
نمایش نسخه قابل چاپ
استاد نصیری هم تسلیت گفتن
کوفت..مینام نیست بزنه تو سرت(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس مریضم حال ندارم فعلا(sm59)
ببین اول بازی و مخلفاتش رو پاک کن و بعد با ccleaner ریجستری رو پا کن و ریستارت کننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی یکی فریموورک رو امتحان کن
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته شدم دیگه رفت بره فردانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی بگه واقعا چرا محسن پست چنگیزو از اینستاش برداشت؟(sm77)
چرا واسه رضا صادقی اینقد شایعه میسازن (sm70)
گفته شایعه کردن من امشب کنار برج میلاد دعوت به تجمع کردم (sm2)
اول گفته آنتی ویروس و ...بعد رفته سراغ ریجستری ، و در آخر پیشتهاد ما : فریموورک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسش نیست وگرنه میرفتیم پارک آبشار (sm50)
اومدم call of duty بازی کنیم رم کم آورد (sm178)اومدم اینو بازی کنم ارور میده(sm120)سلامت باشی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوال برنامه نود این هفته
آیا با زندان افتادن مایلی کهن توسط دایی موافقید؟
1)بلی
2)باس اعدام میشد
3)تراکتور بعد منچستر اوله
4)بالایی گه نخور
(sm2)
سرافراز گفته صداوسيما بايد اسلامى شود . از اين اسلامى تر یعنی مثلا مهران رجبى هم با چادر و مقعنه ظاهر بشه.(sm2)
کامنت فحش میذاشتن, مسخره میکردن. محسن هم پاک کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاز این ک.سخلایی که سر اینکه رونالدو بهتره یا مسی باهم دعوا میکنن رو نمیفهمم(sm2)
وجدانن تا عمو تتل هست چطور روتون میشه سر چیزای ک.سشر دعوا کنید
از صبح همه اینارو رفتم درست نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اووف اصفهان چ خبر بوده .. شبی کنار پل خواجو جمع شدن آهنگ یکی هست رو با هم خوندن (sm50)
این کلمه در این جمله کاربرد ندارد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یه یارو خارجیه منو ادد کرده گیر داده میخواد مخمو بزنه :)) دیوث هی بش میگم من گِی نیستم هی میگه .your se..xy...i like that :|
یه عمر با شرافت زندگی کرده بودیما
کصافط به من میگه Send me your se....xy photo??? :
محسن بخواد بره مجوز بگیره بهش میگن چنگیز رو عوض کن بزار رستم
من کلا به این کلمه علاقه ی خاصی دارم همه جا بکار می برم (sm70)نقل قول:
کلاّ به مثبت هیجده علاقه داری (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد اینو بذار لاین(sm2)(sm2)
امروز رفتم داروخانه
خیلی با شخصیت و شیک پرسیدم ببخشید آقای دکتر هستن سوال دارم؟
دخــــی گفت واستا الان میاد خدمتتون
تمام کارکنان و ملت زوم شدن روم (نامردین اگه فک کنین مردم ایران فضولن)
بعد دکی اومد گفتم آقای دکتر قرص تاخیری خوب که ضرر نداشته باشه چیه؟
دکتر کلی قرص اسم بردو توضیح داد بعد پرسید شما هفته ای چند بار س.** دارین؟؟؟؟
گفتم فعلن ج.ق مصرف میکنم خواستم بدونم... اگه یکی رو پیدا کردم گیج نشم
(sm120)نقل قول:
(sm128)نقل قول:
ملت اماده ن یه اتفاق بیوفته بریزن بیرون والا (sm120)
بچه ها ببخشيد گذاشتم كليپو
دست خودم نبود (sm25)
بیخیال داداش کسی که هوایی میشد ببینه بی شک یه جا دیگه میدید باز میکرد ، خود من (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخت نگیر (sm176)
(sm25) چه ميدونم والانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
من عاشق عاشق شدنم (sm50)
شبکه سه (sm25)
چیه ؟ (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پسره احسان علیخانی کم مونده گریه کنه بدم میاد ازش خودشیفته(sm25)نقل قول:
اها ماه عسله ، خیلی دیگه این احسان احساساتش میره بالا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و تو کم نه که باید شب بیرحم و گل مریم و بیداری شبنم باشیم
من و تو خم نه و درهم نه و کم هم نه که میباید با هم باشیم ...
(sm50)
من و تو حق داریم، در شب این جنبش، نبض آدم باشیم
من و تو حق داریم، که به اندازهی ما هم شده با هم باشیم
گفتنی ها کم نیست ...
(sm50)