به شهر نگاهت منو راه نمیدن ... (sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
به شهر نگاهت منو راه نمیدن ... (sm181)
الی دارم به عشقت سامی بیگی گوش میدم (sm120)
صدبار توبه کردم و دگر نمیکنم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم یا امیرالمومنین (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Bring Me To Life (sm118)
(sm2)
گر صدبار توبه شکستی بازآنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت دو مگ سرعت دل 40 (sm3)
شبانه رایگان که میشه دیال آپ (sm120)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می صوفی افکن کجا میفروشندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که در تابم از دست ذهد ریایی (sm50)
زهدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توقعت از یه آدم بیسواد زیاده (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا اثرات دوده زیاده مغزت موسیقی نمیفهمه دیگهنقل قول:
آخه اگه شادمهر نبود ، این آفات که الان ناله و روضه تف میدن نبودن
نصب کردم... میخوری یا میبری؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Windows 10 Pro Build 10240 x86/x64 نسخه نهایی ویندوز 10
Windows 10 Enterprise Build 10240 x86/x64 نسخه نهایی ویندوز 10
(sm192)(sm168)
گفتی فقط مشکل ایکن ها مونده مگه بازم چیزی شده؟ یا همون رو اعصابتِ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومی اسمش با کلاس ترِ(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمی دونم همون xp چش بود این همه ویندوز زده(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکن تو کیونت ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه راجغ به من زر نزن ..
یعنی الان تو فقط برای این ایکنا عزا گرفتی دیوث برای همه درسته تو خودت ریدی رفتی اپگرید کردی به ما چهنقل قول:
قند شکن ریده هر کی میتونه عکس محسنو از فن پیج بزنه اینجا سایز اصلی یعنی عکسو باز کنید نه اینکه سیو کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو میگی !?؟!
یستردی
چقد عکسش شبیه عکس تولد منه :l
برو گنبد ببین
آووو خوب شد گفتی ..
اینا فقط و فقط برای اکتیو نشدن میشه! یعنی صدبار اینو دیدم که میگمنقل قول:
تو با چی اکتیو کردی
من میگم با چی اکتیو کردی نیگا چی نشون من میده
میخوای کارت را بیفته یا نه جون بکن جواب بده
دقیقا ربط داره همیشه قبل اینکه اکتیو کنم تنظیمات سیو نمیشد
الان من بتو گفتم ویندوز اکتیو نیس ؟ پرسیدم با چی اکتیو کردینقل قول:
تاپیک عباسم برای این ویندوز تو فقط یکیش جواب میده پس اون سه تا گفتی کشکه
از اینجا یوزر میسازی دیگه ..
بابا اون لینک منو بگیرین باش اکتیو کنین ..
دوباره اکتیو کنه با یه سریال دیگه ..
W269n-wfgwx-yvc9b-4j6c9-t83gx
همین عکسی گذاشتی نوشته چینج اکتیو کی اینو بزن نکس بزن تا اخر
(sm2)اندر خم یک کوچوه اید هنوز
من کارت گرافیکمو اتومات آپدیت کرد لود شدن ویندوز خیلی سریعتر شده ولی صفحه نمایشم به رنگ صورتی متمایل شده و موسم می پره=))))) نظر شخصی من اینه تا ویندوز جا نیفتاده نصبش نکنید من همیشه چهار ماه بعد از اینکه ویندوز وارد بازار میشد اقدام به نصبش میکردم این دفعه عجله کردم :دی
خوبه که ویندوز باحالیِ سریع تر از سون میاد بالا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که خودت خواستینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای منم صورتی بود گرافیک 10 نصب کردم حل شد شما هم اپدیت رو بگیر حل میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]