دیجی کالا رو با اینا مقایسه میکنی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیجی کالا رو با اینا مقایسه میکنی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خودم هندزفریم عالیه فقط لاستیک سرش افتاده از گوشیای دیگه هم خوب چفت نمیشه باهاش مگرنه کیفیتش عالیه
اونو میشه گیر اوردهانقل قول:
دی جی نبود ولی مبلغش بیشتر بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه گیر بیاد خلی خوبه برای خودم هندزفری فابریک G4 عالیه ولی نمیدونم از کجا بگیرم موبایلیا میری میگی لاستیک سر هندزفری فوش میدن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موبایلیا چیه این فروشگاههای اینجور لوازما تو یه خیابونی دور همن رسول سعدی تهران کجا میشه (sm2)نقل قول:
من بچه ی کیلومتر 900 جاده ی تهران - نیشابورم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موصی اینه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)میدونم گذرت که خورده اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجام سعدی داره ولی سر خیابونش زن های خراب وامیسن نرخ میدن (sm25)(sm2)نقل قول: