شادمهرو بکوب ببر پایین تا تجربه گران رو بیاری بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شادمهرو بکوب ببر پایین تا تجربه گران رو بیاری بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ کاور سگش شرف داره ب همیشگی ک اساتید تجربه گران انداختند ب شادمهر..همیشگی ک خیلی کاور بودنقل قول:
اتفاقا من عاشق شادمهرم که دوست نداشتم واسش حرف و حدیث درست بشه باز سر داستان کاور و اومدن این آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از چی کاور بود ؟از ملودی خودش کاور کرده بود پویان؟ کاور یعنی برداشتن ملودی شخص دیگه نه خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم مغلطه نفرمایید من دوست نداشتم سفر بیاد چون کاوره الکی نندازین تو دهن من که کلا آهنگسازی شادمهرو دوست ندارم
دوستان جوری برخورد میکنن انگار خواننده ی البوم تجربه کن و تصویر تتلوئه
نمیدونستید بدونید سفر همون موقعم به خاطر کاور بودنش حذف شد و شادمهر نخواست بده بیرون
تو آرشیو شادمهر کارای خیلی خیلی بهتر از سفر هست
حمله همه جانبه(sm2)داشت استعداد یابی میکرد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم ب شخصه کار اگه خوب باشه میگم خوبه کاری هم ندارم سازندش کی باشه ..همینطور ک میگم همیشگی ضعیف بود همینطور هم میگم سرنوشت خیلی خوب بود و مشخصه پویان و زمانی روش وقت گذاشته بودند..امیدوارم بقیه کارهای آلبوم هم خوب باشه..اونا ک خودش ساخته قطعا خوبه اونایی را هم ک پویان ساخته امیدوارم مثل سرنوشت خوب باشندنقل قول:
البوم ۹ تراک داره ۳ تاش مال شادمهره
ولی 0 تنظیم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]