(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
فوش ناموس ندین
به کی فوش داد ..
منو عصبانی نکنین ..
نه ننه تو (sm2)
برای ما درسته (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو عمه ننهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ننتو برد سانفرانسیسکو (sm2)
الی ویرایش نکن (sm25)
ندیدم ..
نه من اکی بود بعد اینکه خود ویندوز آپدیت کرد اینجوری شد ... میتونی واسم پیداش کنی هرچی می گردم نیست تشکر Ati radeon hd 5650نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا چرا برای من صولتی نشد از این مرحله پرید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینیش باس بکنی همونجا که الی ویرایش کرد هانقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا لپ تاپم دخترونه شده =))))نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین اصلا ارزش داره تو دنیای مجازی با این هیکلت بشینی پشت سیستم فوش ناموس به مردم بدی یه مریضی مث این رضا ارین همچی کیف کنه که انگاری تو زندگیش به جایی رسیده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا همون روبروی ویندوز ایز اکتیویتد... change product keyنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا همین عکسی که گذاشتی پروداکت کینقل قول:
نوید یعنی اگه اینجا بودی خفت میکردم (sm70)تو خوبه پیگیر تاپیکی صدباااااااار گفتم اون اپدیت به درد عمه مایکروسافت میخوره باس خود گرافیک وین 10 دان کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینجا دان کن ATI ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم تو یکاری کردی یادت نمیاد خودجوش اینجوری نمیشه بت گفتم اینقد تو تنظیمات نچرخ
(sm2)بهاره رهنما البوم داد
تولدت مبارک محسن جان
الی نوید رو از بن دربیار ! به خاطر من ! مرسی داداش (sm10)
من بن نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده اصلا چرا بن شده؟؟ نوید رو میگم
اشترم بی زحمت از بن درش بیار نوید رو ! مرسی داداش (sm10) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخ زدم دان شه آخرین سوال رو همین نصب کنم یا درایور الانو پاک کنم؟نقل قول:
همینو نصب کنی قاعدتا قبلیو خودش پاک میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm10)نقل قول:
بچه ها اندیشه فولادوند آلبوم داده ؟
دوستان لطف کنید نوید @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رو از بن در بیارید بنده خدا اعصابش خراب بود یه حرفی زد(sm10)
کوفت بکشی
(sm85)
- (sm2)
ببر با لپتاپ خواهرت عوضش کن (sm120)نقل قول:
رئیس (sm10)نقل قول:
بابا داشتم از این پستت نقل میگرفتم این کارا چیه (sm98)
(sm120)
کسی که همچین رفتاری از خودش بروز میده حتما قید شجره نامه ـشُ زده از پیش...نقل قول:
خیلی زود از ابزارت سو استفاده میکنی ها اشترم
از حمایت شما صمیمانه متشکرم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm10) نمیدونستم انقدر دوسم دارید (sm74)(sm120)
منم نمیدونستم(sm2)نقل قول: