(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
- (sm50)
رای ما روحانیه (sm10)
تحریمی با غیرت، بیا به سوی ملت
#باروحانی_تا1400
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم گرفتم 1080p 2 گیگ شده حجمش میندازم تو کی ام پلیر زیر نویس فارسی هم میندازم توش زیر نویس ژاپنی هم داره میدونید چجوری باید اون زیر نویس ژاپنی را حذفش کنم؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در دل صد کرور خر بودن(sm50)
نرم افزار mkv mergeنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمت رو تو نرم افزار قرار میدی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیک زیرنویس رو از این قسمت برمیداری
با جهل تا 1500 (sm59)تواناییش رو داریم خداییشنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیاین خودمون رو دست کم نگیریم(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید جان میتونی شات بیشتری بزاری من الان این قسمت هستم گیج میزنم توش
این فیلمی که شما دارید زیرنویسش هاردساب هست و نمیشه زیرنویسش رو حذف کردنقل قول:
باید همون روشی که میلاد گفت رو استفاده کنی .