آرمین آلبوم محمد معتمدی رو گرفتی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آرمین آلبوم محمد معتمدی رو گرفتی ؟
نه / قشنگه آلبومش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم ادمین شدن چقدر ارزش داره که اینهمه داره خودشو جر میده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه دو روز قفل کردم رو آهنگای آلبومشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک بده دانلود کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر 2 سال ادمین بودم تو سایت خودم چه روزای خوبی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا دیگه روم نمیشه به رفیقم بگم وگرنه کاری میکردم که بره شکایت کنه مرتیکه ی احمقنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینجور آدما عین خیالشونم نیست
کدوم سایت ؟ سیکسیت که نبوده ؟ (sm2)نقل قول:
البته آلبوم سنتی ست ولی حتما خوشت میادنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدم بهت پيام خصوصي بدم ولي چون جزء دوستان نيست يوزرت نيومد براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هيچ يه عقده اي راه افتاده داره ادب نداشتشو به رخ همه ميكشه خوش بحال مامان جونش