بچه سالن بعدا میشنوی ازشون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اینم هست
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه سالن بعدا میشنوی ازشون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اینم هست
اصن کلاً گوش نمیدم (sm120) دایره خواننده هام محدوده (sm120) برای گوشم احترام قائلم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تیکه اخر حرفت خیلی خوشم اومدنقل قول:
ولی اینقدر حسین خانی بنده خنده رو اذیت نکنید
تا اون جایی که میدونم این کار رو برای الناز اسفندفرد گفته، قبلا نامزدش! بود که نمیدونم چی شد ول کرد رفت خارج
موتوشکرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر تا گوش ندی نمیفهمی کی خره کی خرتر(sm2)مزخرف میگیا(sm2)نقل قول:
جدی میگم ... اصن داخلی گوش نمیکنم تا اینکه بگن یه یارویی آهنگاش خوبه گوش میکنم اگه خوشم اومد که هیچی وگرنه تموم (sm120) بیشتر لس آنجلسی گوش میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار راحتت کنم کلاً به موسیقی علاقه ندارم (sm2)(sm2) رفتم ارشاد مدرک گیتار گرفتم بعد یه سال گذاشتم کنار (sm2) کلاً سسخلم میفهمی سسخلللللل (sm2)
ریدم تو سلیقت و احترام به گوشت با لس انجلسی گوش کردنت(sm2)نقل قول:
(sm2)عادت کردم (sm120) شایدم به خاطر اینه که از روضه و ناله خوشم نمیاد (sm120) کلاً موسیقی رو فقط تو ماشین گوش میدم (sm2) حالا اگه یه آهنگی اومد با گوشی یا سیستوم (sm2)موسیقی چیه آخه (sm2)نقل قول:
فقط اندی بقیه ادا خواننده هارو در میارن(sm2)نقل قول: