عباس معصومی همونی نیست که بابا پنجعلی صداش میزد ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عباس معصومی همونی نیست که بابا پنجعلی صداش میزد ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از بهترین کسایی که من دیدم کارای خوب بیرون میدن
یاسین ترکی بوده
پس معلومه هنو عباس معصومی رو نشناختی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بزرگترین تنظیم کننده های ایرانه
هیچوقت پول نمیگیره کوآلیتیش استثنائیه
یعنی خوشم میاد 2 خط نت و بلد نیستن بخونن فقط ادعا دارن (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
فقط عباس معصومی(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOh@MM@d [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان من یکی اینو جمع کنه (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A8K Sh-A M-A [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه یکی منو جمع کنه ترکیدم (sm30)
والا این ناله ونفرین ها تنظیم نمیخواد ، یه ملودی بنداز زیرش برو جلو (sm120)
شمام که باز توی وقت اداری اینجا تشریف داری مهندش (sm2)نقل قول:
پشمات فر خورد ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتیش نگیره(sm2)
فکر بلوتوثت باش که در سراسر کشور پخش میشه(sm2)
پنج شنبه نیمه وقتیم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم پست جدید گرفتم (sm128)
اصن دارم از خنده میرینم به خودم... اینا چطوری توی انجمن ثبت نام کردن؟ فکر نکنم بالای 13 سال باشنا (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
خواجه امیری نمی دونم
ملودی مهرداد نصرتی (sm118)
تنظیم سیروان
ینی الان خونه ای؟ (sm10)نقل قول:
مبارکه انقدر سر کار اومدی نت تا نیمه حرفه ای شدی (sm120)
بیگانه هیچ غلطی نمی تونه بکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان تو محدودیت سنی ثبت نام رو نمیشه برداری هرکی میاد ثبت نام کنه پست بده بخندیم یکم؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه سر کارمنقل قول:
تازه درخواست منشی خانم هم دادم به رئیس(sm2)
دیگه کارم نظارت و امضا میشه(sm2)
نظر شما درباره حسادت نسبت به البوم شامی جیگیلی چیست؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گوش ندادم نظری ندارمنقل قول:
ولی اونقدر ارزش وقت گذاشتن نداره
حقته از حقوق تو کسر شه بدن به منشی (sm2) جا داره یه خسته نباشی جانانه تقدیم رووح پر فتوحت کنم (sm10)نقل قول:
من و نمیه حرفه ای
من نیمه فعال بودم(sm120)
حسین سرکرده ی تروریست های رئال تاییک جام جهانی زد ، من هم تا میتونستم اسپم دادم(sm2) وگرنه من فقط کامینگ سون چند تا پست میدادم(sm120)
حداقل برو تاپیکش یکم بخند (sm2)نقل قول:
جوری دارم نظارت میکنم بر کارها که ممکنه تشویقی هم بگیرم(sm2)نقل قول:
منشی بگیرم راحت میشم(sm2)
(sm50)
امیر تاپیک **** بزنیم کاربر 1000برابر بیشتر جذب میشه(sm128)
کجاست دلم واسش تنگ شده (sm74)نقل قول:
عاشق صداقت در گفتارت شدم و وجدان کاریت (sm10)(sm120)
عوض صاحب سایت معروف میشه بعد یه ماه هم اعدام میشه(sm2)نقل قول:
(sm2) چقدر هردمبیله اونجانقل قول:
بگو از این منشی جذابا بیارنا (sm51)(sm2)
تقدیم با عشق به لیلی عزیزم حاجی جونم(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیدم گاهی اوقات میادنقل قول:
کار اداریه دیگه ، کاغذ بازی و ...(sm120) مو رو دارم از ماست میکشم بیرون (sm120) امروز خلوته(sm100) وگرنه هر روز این موقع ها اتاقم خیلی شلوغه(sm25)
ینی میگی تو دلمون بخندیم فقط؟ (sm2) باشه دیگه مسخره ـشون نمیکنم (sm120)نقل قول:
عکس لو رفته از کامپیوتر حاجی مربوط به یکی از خیابونهای شمال(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش اعدامش میکردن اسطوره میشد... کونیش میکنن مایه ننگمون میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری دیدیش دایورت کن سمت من بگو دلتنگ دیدارشم (sm74)نقل قول:
به قدیمیا گیر ندی سرتو زیر آب نکن ناکام از دنیا بری (sm70)
چه مظلوم خوابیده تسلیم شده (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا مایه ننگ؟ پرچم سایت برده بالا امر به معروف کرده مسلمین رو(sm2)نقل قول:
(sm102)
جدیدن حسین کلاس میزاره (sm2)نقل قول:
یارو هست 10 سال بزرگتره از من ، اومده بود التماس که گزارش ندم به رئیس(sm120) منم سر کار خیلی جدی ام (sm120) اصلا به خاطر همینه که رئیس به من اعتماد کرده (sm120)
وقتی زیر من بود همش چنگ مینداخت اصلا یه ثانیه اروم نمیگرفت تا کارمو بکنم حالا تروخدا ببین چطور اروم خوابیده(sm89)نقل قول:
بابا پشت سرمون میگم اینا صاب سایتشون کونیه دیگه کاربرا ببین چین (sm25)(sm2)نقل قول:
مردی که از شیر همسرش پنیر درست می کند!(sm2)(sm2)(sm2)