(sm2)یکی نیست به شما و ما اوسکلا بگه به ما چه آخه ! *** لق جفتشون با هم ! اونا دارن کیف دانیا رو می کنن و به هم می پرن به ما چه .
سینجول الکی یکیم بزرگ نکن چاوشی چاوشی راه انداختی
شور چیزی در بیاد دلتو میزنه .
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)یکی نیست به شما و ما اوسکلا بگه به ما چه آخه ! *** لق جفتشون با هم ! اونا دارن کیف دانیا رو می کنن و به هم می پرن به ما چه .
سینجول الکی یکیم بزرگ نکن چاوشی چاوشی راه انداختی
شور چیزی در بیاد دلتو میزنه .
تو گاوه خفه شو هاردم به خاطر تو سوخت اصا نزدیک منم نباش ..
بابا اینا فقط چشم بسته دنبال میکنن یکی رونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان صحبتای یراحی رو گوش کردم دیدم هم ادم عاقلیه هم کاملا از رو سواد حرف میزنه اصلا ادم سطحی نیست
از اونی که فقط پست شعر می ذاره بهتر صحبت میکنه حداقل
برو بده به من چه . مگه بد افزار انداختم به جون هاردت . (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز تیتر خبر ممنوع الفعالیت خیلیا قبل البومشون خشک نشده !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه صوبتاش رو یکی دیگه براش نوشته از عمد اومده تو رادیو که بتونه بخونه از رو بعد میاد میگه میتونستم بیام تلویزیون ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما انقد خایه داریم بگن ممنوع الفعالیت میشی ولی باز دو ترک آلبوم رو خودمون بدیم ارشادو تخممون هم به حساب نیاریم ..
(sm50) قاضی زیاد می شود وقتی عدالت نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرچه من هنور سر این داستان مشکل دارم با موزن ..
نقل قول:
عدالت رو تو کامنتا ببین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بار اولتون نیست مثل وحشیا میریزین فقط گند کاری بپوشونیننقل قول:
شاعر میگه بوریم از اینجا ..
خوبه کار کنین
اولین آلبوم یراحی منو رها کن بوده . چاوشی نفرین بوده که هنوزم یه 320 ازش پیدا نمیشه . غیر رسمینقل قول:
دوباره یه آلبوم غیر رسمی دیگه . بعد یکی رو مردم هی زیاد حرفشو پیش بکشن طرفم باورش میشه چقدر مهم بودم و خودم خبر نداشتم .
همینم باعث میشه احساس غرور کنه .
نمیگم بدم میاد نه . اتفاقا گوش میدم خوبه . فقط در همین حد! مث اینا نیستم 24 ساعت برم دنبال خبر و مصاحبه و ترانه و ...
اینا مخوان بگن هنرمنده روز کشور ما چاوشیه همون کسی که الان جانشین ابی و گوگوش شده .
نقل قول:
الان تو این تایم شطوری فهمیدی خوبه !?؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه شو هنرمند روز الان هوروش بند هست که با آهنگ "وقتشه دیوونه بشم به سیم آخر بزنم ، وقتشه که شمارهت رو بگیرم و زنگ بزنم" رتبه نخست بهترین آهنگ سال رو کسب میکنه ..
والا همین هوروش بند و بهنام بانی رو دیدی که زیادم مث آقای ایکس حرفش وسط نیستنقل قول:
به جون خودم بازم بعض از آهنگاش صد شرف بعضی ترانه ها رو داره .
آهنگ ساخته صدای موذن زاده و الله اکبر داره میاد فک می کنی هستی تو مسجد میخوای نماز بخونی (sm30)
الان ژولو دستم بودی ژوری چکت میزدم روزی شونصد بار بگی آب روزی شونصد بار بگی نان ..
منو دیدی الان نه داریوش گوش میدم زیاد نه گوگوش. نه ابی . اصن بدمم میاد طرفدار خشک و احساسی یه خواننده تا حالا نبودمنقل قول:
اونی که منطق و احساسم یه جور میگه قبولش دارم . اگه واقعا محبوب و بزرگ باشه منم قبول دارم .
ولی نه اینکه الکی یه آهنگی رو بشنوم و خودم باهاش زمزمه کنم و هیجانی بشم از رو احساسم بیام بگم این دیگه بالا دستش نیست
خواننده ای که آدمو دچار احساسات نکنه که خواننده نیست . کار همشون یه جوره نوع صدا و خوندشون فرق میکنه
همون اندازه که ابی گوش میدم یراحی و چاوشی هم گوش میدم
همین آواتار بچه رو دیدی که گذاشتم خیلی برام ارزش داره تا عکس خواننده ای مث داریوش و چاوشی و ...
میدونی چرا ؟ چون توش ریا نیست . سادگیه . احساسه . لطافته . (sm50)
برنده این جریان در هر صورت یراحی هست چون موفق شد اسمشو بندازه سر زبونا
ضمنا موفق شد خودشو به عنوان خواننده اول عرب های ایران معرفی کنه ...
چون تا پیش از این اهنگای محسن برا خوزستان BOLD میشد اما از این لحظه یراحی اوله خصوصا برای دوآتیشه ها و تجزیه طلبهاشون
جو نژاد پرستی راه نندازنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اهوازم اینجا که همه عرب نیستن
بیشتر نمیشه اینجا گفت
(sm70)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)اها
سخنی گرانبها از تمساح نظام
یراحی که کلا با مافیا بازی اومده جلو
اصلا در حدی نیست که بخواد در مورد هر گونه مساله ای صحبت خاصی انجام بده
واسه یکی مثل چاوشی و یاغی تبار کسر شان به حساب میاد که کلا پیگیر همچین داستان هایی از همچین آدمایی بشن ...
با هوجی گری و شارلاتان بازی و دریده حرف زدن میشه معروف شد ولی موندگار نه ...
حضرت استاد رضا یزدانی ....
25 دی آلبوم خواجه امیری ...
21 دی آلبوم در ناگهان اثر امیراشکان غلامی
سه کار جدید از حضرت استاد رضا یزدانی تا پایان امسال منتشر خواهد شد ...
واسه این تنهایی
بهت اصلا نمیاد
که مقصر باشی
تو با این زیبایی ...(sm172)
نگو دیوس نگو آخ آخ .. (sm74)
از کسشراتون حامله ام
بنازم رحم گیراتو ..
دختر نباشه باید سقطش کنی ...