[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یکی رو یادم رقت خو(sm178)
حتما اشتباه شنیدی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم ته دلت دوست داری اردیبهشتی میبودی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن: صابر و آتریسا کجان بیان هواداری؟ (sm89)(sm120)
شخصی نزد حکیم رفت و گفت :
ای حکیم ، من خیلی بیتابم
.
.
.
.
.
.
.
حکیم تابی به او داد و گفت این را در حیاط خانه وصل کن ..!!!
آن مرد رفت و دیگر بی تاب نبود...
بچه ها من شاید چند روزی به خاطر کریسمس برم سویس نباشم بلوکم نکنید تا برگردم
.
.
.
.
.
.بعله از اتاق فرمان اشاره میکنن که گوه نخور برف اومده جاده ها مسدوده...
دیشب رفتم ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﺻﺎﺣﺐ ﺧﻮﻧﻪ يه ﺳﮓ ﺩﺍﺷت ﺑﻪ ﺍﺳﻢ 'مانلی '...
رفتم ﺭﻭي ﺻﻨﺪﻟﯽ نشستم 'مانلی' ﻫﻢ ﻣﯿﺎﺩ ﺯﯾﺮ ﻫﻤﻮﻥ ﺻﻨﺪلی ﺩﺭﺍﺯ ﻣﯿﮑﺸﻪ...
یهو گلاب به روتون بدجوری گوزم گرفت ﺑﺎﺧﻮﺩم فکر کردم ﺍﮔﻪ ﺑﮕﻮﺯﻡ ﺻﺎﺏ ﺧﻮﻧﻪ ﻓﮏ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺳﮕﺸﻪ ﺩﯾﮕﻪ...
ﯾﻪ ﺯﺭﻩ ﺍﺯ ﮔﻮﺯم ﺭﻭ ﻭﻝ کردم، ﺻﺎﺣﺐ ﺧﻮﻧﻪ گفت مانلی ﺑﺮﻭ ﺗﻮ ﺣﯿﺎﻁ...
ﻭﻟﯽ 'مانلی' ﻧرفت..
منم که خیالم ﺭﺍﺣﺖ شده بود ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻗﺪﺭﺕ گوزیدم ، ﺻﺎﺏ ﺧﻮﻧﻪ برگشت به مانلی گفت ؟
'مانلی' ؟ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ رﻭﺕ ﺑﺮﯾﻨﻪ؟ برو بیرون دیگه :|
حرااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااا اااااااام
.
.
.
.
.
.
مکارم شیرازی جلوی پنکه...
85 نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باســـنشون آی میسوزه هاااااا (sm70)نقل قول:
میدونین تو این هوا چی میچسبه؟؟
.
.
.
.
.
یه شورت ورداری بذاری رو بخاری حسابی که داغ شد پات کنی!
وااااااااااای!
فقط به مکارم نگیداا!
(sm30)نقل قول:
هر وقت چایی میریخت اصلا
تفاله نداشت
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همسر مرحوم صافی گلپایگانی....
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻋﺸﻘﻤﻮ ﺑﺮﺩﻡ ﺧﻮﻧﻪ، ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺑﻪ ﺣﺎﻝ ﮐﺮﺩﻥ، ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻟﺐ ﻣﯽﮔﺮﻓﺘﻢ ﺍﺯﺵ ﮐﻪ ﯾﻬﻮ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ
ﺩﺍﺩ ﻭ ﺑﯿﺪﺍﺩ ﮐﺮﺩ ﻋﺼﺒﯽ ﺷﺪ، ﻋﺸﻘﻤﻮ ﮔﺮﻓﺖ ﺑﺮﺩﺵ ﺗﻮ ﺣﯿﺎﻁ ﭘﺮﺗﺶ ﮐﺮﺩ، وﺳﻂ ﺣﯿﺎﻁ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺷﯿﮑﻮﻧﺪﺵ ﻭ ﮔﻔﺖ یه بار ﺩﯾﮕﻪ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺧﻮﻧﻪ ﻗﻠﯿﻮﻥ ﺑﮑﺸﯽ ﺟﺮت میدم!
حالا قلیون من بدرک تو برو ی فکری ب حال اون ذهن منحرفت کن برو بروووو از خدا بترس اون تسبیحم تو حلقت!
سجاد به مهمونی دعوت میشه. روی کارت نوشته بودن"فقط کراوات مشکی"وقتی به مهمونی میرسه تعجب میکنه و در کمال ناباوری میبینه
.
.
.
..
.
.
.
بقیه شلوار هم پاشونه
پیرهن و کت نپوشیده بودن یعنی فقط شلوار با کروات مشکی ؟ (sm120)
این دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بقیه رو اذیت کن یک حالی میده
(sm59)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)
دو چيز تو دنيا وجود داره كه هيچ لذتي به پاش نميرسه:
1-استاد نياد سر كلاس
2-يه سوال از استاد بكني جوابشو ندونه!!
خداييش لذت بالاتر از اينا سراغ داري؟؟
گاز معده چیست؟
از نظر دخترا: یکی از مشکلات هضم غذا.
از نظر پسرا: منبع بی پایان سرگرمی، اظهار وجود و همبستگی با مردان دیگر!
اونا همه چی پوشیده بودن رنگ کراوات همشون مشکی بود باووو ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد جان من بگو کجاها سیر میکنی ، حواست به کل نیستا (sm70)
ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﯼ نوید و محمد سورنا :
ﺳلام محمد ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺭﻓﺘﻢ ﺷﮑﺎﺭ ... ﺟﺎﺕ ﺧﺎﻟﯽ
- ﻫﻪ ﺁﻣﻮ نوید... ﺣﺎﻻ ﭼﯽ ﺯﺩﯼ؟؟
3 ﺗﺎ ﺯﺭﺍﻓﻪ 2 ﺗﺎ ﺑﺒﺮ 4 ﺗﺎ ﺷﯿﺮ 1 ﺩﻭﻧﻪ ﻓﯿﻞ ...
- ﺧﺎﮎ ﺗﻮ ﺳﺮﺕ ... ﻓﻘﻂ ﻫﻤﯿﻦ؟؟؟
ﻣﮕﻪ ﺑﺎ "ﯾﻪ ﺗﯿﺮ" ﻣﯿﺸﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﻢ ﺯﺩ؟؟؟
- ﻭلک ... ﺁﺑﺮﻭﻣﻮﻥ ﺭﻓﺖ ﯾﻌﻨﯽ ﺗﻔﻨﮕﻢ ﺩﺍﺷﺘﯽ؟ ! ؟! ؟
میدونم ولی کلیتش اشتباه بود ، جایی سیر نمیکنم ریزبینم یه خورده (sm70)نقل قول:
امروز رفتم پرونده تحصیلیم رو از دبیرستان بگیرم طرف نه ازم مدرک شناسایی خواست نه اصلا به عکس هامتوی پرونده نگاه کرد!!(sm172)
بهش گفتم : آقا اینجا یه کارت شناسایی از ملت نمیخوای شما؟ شاید یکی دیگه میومد پرونده تحصیلی منو میگرفت!!!!
برگشت گفت : این مدارکی که تو داری رو لاش سبزی هم نمپیچن آخه به درد کی میخوره؟؟
یکی از آرزوهام اینه که خواننده نشم ؛ این روزا خواننده نشدن خیلی سخته…
فلفل هیچ وقت فکر نمیکرد,, که چنین نقشی در تربیت کودکان ایرانی داشته باشه
یه عمه پیردارم اینوسوارماشین کردم نشسته بودعقب داشتم میبردم خونه پسرش توطول مسیربهم گفت عمه قربونت بره این شیشه عقب ماشینت چطوری میره پایین داخل ماشین گرمه منم ماشینم پرشیابودبهش گفتم عمه به شیشه بگوبیاپایین خودش میادبهش بگی بری بالامیره بالا، عمه ام گفت باورنمیکنم گفتم شماامتحان کن
این گفت شیشه بیاپایین من ازاینورزدم رفت پایین بعدگفت بروبالازدم رفت بالاآقاعمه ازاین حرکت خوشش اومدیعنی باورکنیدتاخونه پسرش منوسرویس کرد هی بهش میگم عمه خراب میشه میگه کارخداروببین جلل خالق
نميدونم جريانش چيه تو فاميل هرکي دختر نداره ميگه اگه دختر داشتم ميدادمش به تو!
حالا اگه داشتن نميذاشتن نگاشم بکُنيما
زنی زشت و بدقیافه و اکبیری با دوتا بچه وارد فروشگاهی میشه ، فروشنده میگه وقت به خیر خانم ، چه بچه های زیبائی . دوقلو هستند ؟ زنه با تنفر به فروشنده نگاه میکنه و میگه ، چطور میتونند دو قلو باشند یکیش هفت سالشه ، یکی ده سال تو یاکوری یا خیلی احمق ! فروشنده میگه ببخشید خانم من نه کورم نه احمق ، فقط باور نمیکنم با اين قيافه
كيـــ/ريتون
یک نفر حاضر شده دوبار شمارا بکنه
زن جــوانــی نــــوشتــــه بـــــود..پـــول تــن فــروشـــی ام را بـــه زن همســایــه قـــرض دادم..تـــا آبــروداری کنــد،نـــامــزدی دختــــرش را..!!ولــی سخـــت در خــــود گــریستـــــم!!!بیچـــاره دختـــرک نمــی دانســــت،معشـــوقــه اش دیشـــب چـــه وحشیــــانــه تـــن ســــردم را بــه تـــاراج میــبــرد....
صــــادق هـــــدایـــــت
یه دبیر ادبیات داشتیم بنام آقای " دار "
روز اول کلاس اومد گفت سلام، من دارم...
یکی از رفقا هم از ته کلاس جواب داد
خسته نباشی اینجا هممون داریم!
ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﮔﺮاﻧﻲ های اخیر
ﻓﻘﻄ ﺗﺎ ﺩﺭﺏ ﺧﺎﻧﻪ اﻗﻮاﻡ ﺗﺎﻥ ﺑﺮﻭﻳﺪ و ﺩاﺧﻞ ﻧﺮﻭﻳﺪ.
اﻳﻦ ﻧﻮﻉ ﺭﻓﺖ و ﺁﻣﺪ "صله دﻫﺎﻧﻪ ﺭﺣﻢ" نام ﺩاﺭﺩ و ﺩﺭ رﻭاﻳﺎﺕ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺗﺎﻛﻴﺪ ﺷﺪﻩ!!!!!
یه دختر همسایه دارم ۱۸ سالشه
اومده میگه میای بازی کنیم؟؟؟؟
گفتم چی بازی کنیم؟
گفت من چشم میذارم تو
کـــ/ونم
بزار!
فقط اومدم بگم كه
كـــ/ونتون
بسوزه
پسر باید دست بزن داشته باشه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
روزی 5 دفه عین کره بزنه
البته به دست ربطی نداشت بیشتر کمر قوی میخواد
ولی خو با دست میزنه
ﺭﻭﺯﯼ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﻧﺰﺩ ﺷﯿﺦ ﺭﻓﺘﻨﺪ:
ﺷﯿﺨﺎ، ﮐـــﻮﺱ ﮔﺮﺍﻥ ﺷﺪﺳﺖ، ﭘﻮﻝ ﻣﺎ ﻧﻤﯿﺮﺳﺪ، ﺯﻧﺎﻧﻤﺎﻥ ﻧﻤﯿﺪﻫﻨﺪ، ﺟـــ/ﻘﯽ ﮔﺸﺘﻪ ﺍﯾﻢ
ﺷﯿﺦ: ﮐــــ/ﻮﺱ ﺳﯿﺮﯼ ﭼﻨﺪ؟
ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ: ﻫﺰﺍﺭ ﺳﮑﻪ ﻃﻼ
ﺷﯿﺦ ﮐﺸﯿﺪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺑﮕﻔﺘﺎ ﮐـــ/ﻮﻥ ﻣﻦ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﻧﻔﺮﯼ ﯾﮏ ﺳﮑﻪ ﻃﻼ ﺑﻬﻢ ﺩﻫﯿﺪ
ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺷﻬﺮ ﻫﻤﮕﯽ ﮐــــ/ﻮﻥ ﺷﯿﺦ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﻫﺮﺑﺎﺭ ﯾﮏ ﺳﮑﻪ ﻃﻼ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺩﺍﺩﻧﺪ
ﺷﯿﺦ ﭘﻮﻟﺪﺍﺭ ﮔﺮﺩﯾﺪ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺯﻧﺎﻥ ﺷﻬﺮ ﺭﺍ ﺧﺮﯾﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺣﺮﻣﺴﺮﺍﯾﺶ ﺑﺮﺩ
ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺍﺧﻼﻗﯽ ﻧﺪﺍﺷﺖ، ﻓﻘﻂ ﻗﻄﺮﻩ ﻗﻄﺮﻩ ﺟﻤﻊ ﮔﺮﺩﺩ ﻭﺍﻧﮕﻬﯽ ﮐـــ/ﻮﻧﯽ ﭘﻮﻟﺪﺍﺭ ﺷﻮﺩ !
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول: