من اینجا دارم حروم میشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من اینجا دارم حروم میشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقده !نقل قول:
(sm77) چه دلیلی داره اومده به همه فحش داده ؟ فحش که باد هواستنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نت خیلیا هستن راحت فحش میدن ....... یا سر کینه یا سرعقده شخصی
ازین پشت سیستم بشینی فحش بدی کاری نداره همه بلدن ! ولی بستگی به شعور خانوادگی طرف داره البته بلانسبت جمع
شما هم اعصابتو به هم نریز ........(sm127)
ولش کن این آدم اصلاً ارزش نداره که حتی براش تایپ کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا فقط میان عقده هاشونو خالی کنن و فقط چند دقیقه آروم بشن
چشم (ياد آرامت افتادم خدا خفت نكنه يه دفعه خندم گرفت )(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم برو انجمن سایتای سیکسیت خارجی فحش بده شاید ادمین بشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه آخرش که چی ؟؟ یهو میبینی چند سال جوونیت پای نت رفت و هیچی به هیچینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوالم در مورد جاری رو دیدی ؟ (sm120)نقل قول:
آنکه سوگند خورد جز به سر او نخوردنقل قول:
آنکه سوگند من و توبه ام اشکست کجاست ... (sm181)
نقل قول:
(sm2)(sm2) عحب داستانی بود ارام (sm2)(sm2)(sm2)