هیچ ، هیچ ، هیچنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچ ، هیچ ، هیچنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازت توقع نداشتم اینقد بی زبون شدی یه افغانی پیام خصوصی فحشت بده؟ اگه دو واحد پیش من پاس کرده بودی این بلا سرت نمی اومد (sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بارها گفتم که از شعر معر چیزی سر در نمیارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بگو توبَه کردی دیگه اینهمه مولانا بازی نداره که (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط EHSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیر هر کجای جنگل باشه شیره، (sm2)(sm2)
صدبار توبه کردم و دگر نمیکنم ...نقل قول:
تو هم که سوء استفاده کن ، فاز دپ بگیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا شیره دفعه بعدی این روباهو بگیر بیارش ته جنگل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر آلبوم فرودگاه استاد رو با Dial Up سرعت دانلود 5 گرفتم و بعدش با همون سرعت آپلود کردم زدم تو سایتم چه روزگاری داشتمنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط EHSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2) بچه باز نبودی تو (sm81)(sm2)
بله ديدم والا من جاري ندارم و نظر خاصي هم نميتونم بدم چون شايد باور نكني ولي من با هيچكسي مشكل ندارم نه خانواده همسر نه دوست نه اشنا براي همين نميدونم چه چيز باعث ايجاد كدورت بين دو جاري يا حتي خواهر شوهر ميشه اگر بحثي هم بشه خيلي زود تو خودم حلش ميكنم و از ذهنم خارج ميكنم كلا حسادت ندارم به كسي به هيچ وجه ولي به عنوان راهنمايي ميتونم بگم كه يكي از دلايل عمده اختلافات حسادت و چشم و هم چشمي بين خانمهاس(sm59)نقل قول: