[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینم بگما که من کلا اکانتام مثلا اپل ایدی،همین مایکروسافت و...... ریجنشون امریکاست.
ادرس معتبر هم دارم
kmsنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک عباس
تاپیک عباس
خودش ntfsمیکنه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما تو فکره همین قانونی بودنش بوده.میخواسته اینطوری اپگرید کنه که حال کنه قانونی میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم،شایدم اینطوری که من اپگرید کردم اونم میکرد شاید بازم قانونی میشد...
فکر کنم ای اس پیم ریده
رمز عبور فایل : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)اشترم اگر مجبور شدی
ادم فروشی دیگه (sm2)
امیر مشکل چی داری ؟(sm132)
فلشم نداری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها بدجور روی مخ بود ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیق یادم نیست چطور درست شد ولی من گرافیکم هم بگا رفته بود (sm3)
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛عادل غلامی ملی پوش تیم ملی والیبال ایران،امشب(شنبه)مهمان برنامه خندوانه خواهد بود.جناب خان در صفحه خود در اینستاگرام عکسی مونتاژ شده در کنار عادل غلامی منتشر کرد و از او به عنوان مهمان امشب نام برد.پیش از این خداداد عزیزی، مهدی رحمتی و احسان حدادی در این برنامه حضور پیدا کرده بودند.
(sm120)ببین اشترم گرافیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم از اون بود یا نه ...نقل قول:
ولی گرافیکم شدید داغ میکرد یکی از آی سی هاش سوخته بود درست کردم یه فن بزرگتر انداختم روش (sm120)
البته اون موقع مشکل زیاد داشتم با گرافیک نمیدونم از اون بود یا نه
کلا میخوای از اول ویندوز نصب کنی؟
300 بار گفت شب لپتاپش مونده بود روشن 45 درصد رفته بود حیفش اومد قطع کنه (sm2)نقل قول:
فقط و فقط اینی که من دان کردم،ماله سافت 98.نقل قول:
حجمش با اون لینکه مایکروسافت یکیه یعنی 3.8
امیر آهنگ سعید مدرس اومد (sm132)
هیشکی نداره یه شب قرض بگیری؟!نقل قول:
یه عکس دارم سایز بزرگترشُ میخوام گوگل پیدا نمیکنه (sm172)
خب وجود نداره(sm2)
میخوام خو (sm74)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی میتونه اینو بدون افت کیفیت 1366در 768 کنه؟
چه تکونی میده سیروان (sm118)
این همون نیست که دیشب گذاشتی؟
اگه میشد بدون افت کیفیت تصویرو بزرگ کرد و پیکسل اضافه کرد،الان من هارد پره تصاویره 1 میلیون پیکسل بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به صورت Stretch بزاری شرف داره تا بخوای بزرگش کنی
این رفته تو کفه سیروان هرشب اینو میزاره(sm2)(sm2)
تاپیکو اشتباهی اومدی مصدق باید بری تاپیک پسران زیبا(sm2)
2تا جایگزینش پیدا کردم ولی زاویه ی اون عکس یه چیز دیگه ـس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیریخت شد (sm120) مثل پنیر پیتزا کش اومد (sm120)
ممنون از زحمتت (sm10)
یا امامه غریب.ماشین عینه کالباس پهن شد(sm2)
(sm30)
اره دیگه کلا" هر عکسی ری سایز بشه به اندازه ای بیشتر از دیفالت کش میادنقل قول:
از خیرش گذشتم از یکی از این دو جایگزین استفاده میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربطی به سایز نداره Aspect Ratio ـه عکس متفاوت بود با اون رزولوشنه مدنظر
دست به کادرش نزنی کش نمیاد(sm2)
(sm10)
کیفیتش مطلوب نیست واسه والپیپر (sm25)
واقعا" مطلوب نیست جلو بندی ماشین کاپوت اسمون داغون شده (sm59)
خب معلومه.پیکسل تزریق شده به تصویر ریده شده بهش(sm2)نقل قول: