چه روزگاری داشتیم با دیال آپ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک سرا زدی یا سایت سیکسیت ؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه روزگاری داشتیم با دیال آپ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک سرا زدی یا سایت سیکسیت ؟ (sm2)
بیخیال نت وسیله سرگرمیه منتها ما زیاد جنبه نداریم (sm50)
واسه اولین بار دیدم اعصابت خورد شده بود نبینم کسی اعصاب عشق گمشده منو بهم بریزه (sm39) (sm59)
این وسطم نت منم داغون شده شبا که اصلا نمیشه دانلود کنم به خدا سرعت میشه 10 کیلو بیت بعضی وقتا تا 4 هم میره (sm3)
یکیم نیست بگه چرا ؟ یکیم نیست پیگیر باشه ........ ریدم تو این مملکت گوهی
اول موزیک سرا رو زدم بعد ترکوندشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم شاکی شدم سایت خاک بر سری زدم
همین مونده به جرم عقب مونده آزاری بگیرنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام خصوصی کن (sm176)(sm2)نقل قول:
کوروش خوب چیزی هستا (sm172)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط EHSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دلیل هم میتونه این باشه دهه پنجاهی نمیتونه دهه شصتی رو ببینه (sm120) ( اینو در حمایت از منزل گفتم (sm2) )نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه هنوز یه سال نشده که شروع شده (sm25) آخه عروس بزرگ خانواده چرا باید اینجوری باشه (sm25) به داداشمم گفتم و فقط میگه ولش کن بزار دعوا کنن یکم بخندیم (sm2) اخر میترسم خنده خنده جنجال به پا شه (sm25) مادرم که میگه شما دو تا دخالت نکنین (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)
کوروش پیر شده دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدک نیستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد سابقتو جار نزن، دو فردای دیگه از همینم بدبخت تر میشیا!نقل قول: