اینو گذاشتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو گذاشتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم واسه مننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندر حواشیه تغییره سایز(sm2)
تک آهنگ جدید از پروژه ی بهروز پایگان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با نام "دیفرَکشِن" بزودی منتشر خواهد شد... (sm118)
با همکاری عادل روحنواز (sm51)
(sm59)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مافیا پاک کرد پستمو
جونم رفیق عامریکایی باز خودم (sm46)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم مستقل پیام صالحی (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همیشه عاطفی تر
مستقل شدی تو از آریان
(sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا مگه ملودی هاشون تموم نشده بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
(sm50)
(sm50)
رفتم واسه دانلود فول آلبوم شجریان بزرگ تا ماه آینده تکمیل میشه (sm120)
ریلیزای من کیفیت بالایی دارهنقل قول:
اینا هم واسه ما ادم شدن
یکی لطف کنه آهنگ enterance آرون رو واسم بزاره مرسی(sm93)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر موزیکی می خوای تو این سایت سرچ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک خرابه
دکتر مصدق اگه لینک داری لطف کن ممنون(sm93)
(sm9)
نه مثکه جدی جدی ساعت 12 نت خیلیا قطع شد
زیرساخت میگه مخابرات بدهیشو نمیده ما هم نتشو قطع میکنیم از بامداد یکشنبه یعنی الان
این قابلیت از ویندوز 8 بود و چیزه جدیدی نیست بهش رفرش میگن.نقل قول:
از نو نصب نمیکنه ویندوزو به قوله معروف عینه مثلا موبایل ریست فکتوری میکنه
خب یه سری چیزا ادم باید حواسش باشه ولی وقتی از دستش میدی باید بیخیالش بشینقل قول:
منم خیلی بوکمارک تو ویندوز عوض کردنام قدیما از دست میدادم ولی از وقتی کروم استفاده میکنم چون با اکانت گوگلم سینکه،پاکم بشه باز میشه ریستورش کرد
حالا ویندوزت درست شد؟
(sm27)
مثکه به یه عده اطلاع رسانی شده بود که امشب نت قطع میشه چند نفر میگفتن که امشب نتم قطع میشه!نقل قول:
اره... چرا با کروم کار نمیکنی امیر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یهو کانکشنم قطع شد، مودم رو میشناسه وصل میشه بهش ولی تو اینترنت نمیره (sm74) کسی پیشنهادی داره؟ ویندوزه 10
eset 8نقل قول:
آره، الان با کابل وصل بشم ببینم مشکل از وایرلسه، نود 7 نصب بود، حواسم نبود زدم آپدیت شد به 8 و تر خورد توش، با GeekUninstaller پاکش کردم و دوبار ورژن 7 رو نصب کردم و تو همین حین از سافت گذر آی دی ام رو دانلود کردم، بعد یه ریست دیگه وصل نشد (sm81)نقل قول:
(sm2)
(sm2)چرا همتون موشکل دارین با انتی ویروس
نود 7 نصب کردم درست بود، آپدیتشم کردم، حواسم نبود خود نود رو هم آپدیت کردم و هی دو دقیقه یه بار پس ورد می خواست، پاکش که کردم دردسر شروع شد. نمی دونم شاید از درایور وایرلس و لن باشه.
(sm2)وطن امروز و کیهان خودشونو جدابادشونو جر دادن هر روز تیتر هسته ای میزنن