نقل قول:
نوشته اصلی توسط EHSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی کان (sm127)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط EHSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی کان (sm127)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
دیشب نرم افزار آیتونز از سافت 98 گرفتم صبح پا شدم دیدم اصلا 27 درصد رفته بود به خدا (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فایل 100 مگی ....مجبور شدم تو روز دل کنم (sm3)(sm25) شاتلم که هی میگه پورت خالی نیست
یکی بیاد یه راهی بزاره جلوم چی کار کنم (sm74)
ینی منطقت در زمینه احداث سایت سیکسیت تو حلقم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فرشید بود قزوینی بود اگه یادت باشه گیر داده بود احسان باهاش صمیمی هستی منم باهاش رفیق کن (sm2)
بدبخت مخفف فامیلش رو زده بود (sm2)
من اونقدر غریبم که گفتن نداره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوچیکتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه توانم در همین حد بود
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
تاپیک زده بود برم یا بمونم (sm2)(sm2)(sm2)
به نماز شبات دقت کننقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)شما خودشو ناراحت نکن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم میرم آزادش میکنم (sm98)
اهنگ برم یا که نرم رو پلی کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]