کابل هم وصل نشد، اینو می زنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کابل هم وصل نشد، اینو می زنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا قوت (sm132)
اره ..
سلام (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رنگای دیگه بذار بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیک سلام (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی نرم افزار آپلود بوی چند روز پیش آپدیت کرده خیلی بهتر شده اول سرعت آپلودم 47 بود الان شده 64 (sm120)
اولا شماها كه ٢٤ ساعت تو اينترنتيد نبايد انتي ويروس نصب كنيد.بايد اينترنت سكوريتي نصب كنيد كه فايروال داشته باشه
دوما تخمي تر از نود پيدا نكرديد استفاده كنيد?(sm2)
من خودم Avast Internet Security 2015 استفاده ميكنم لامصب عينه اژدها ميمونه
eset فایروال دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Eset smart security داره
ولي eset nod33 نداره
اما در كل من همون اسمارت سكوريتي هم قبول ندارم
همواره دلم میخواست برای موسیقی سنتی شعر و تصنیف بنویسم. راستش گمانم این بود که اهالی سنت، تیزتر از باقی گونهها و سبکها عمل میکنند و طرف مقابلشان را درمییابند و دست از سر بزرگانی چون حافظ، سعدی، عراقی و ... برمیدارند؛ اما آنچه واقع امر بود این بود که بزرگان موسیقی غیرسنتی شعروترانهشناسان قدرتری هستند و میدانند که آب را باید از سرچشمه نوشیدن گرفت.
بعد همکاری با ابی بزرگ و جناب زمان و محسن چاووشی، دارم با دوستی شدیدا دوستداشتنی به نام سروش قهرمانلو کار میکنم و قضارا یکی از بهترین غزلهایم دارد با دست همت سروش عزیز و گروه نیوش به بهترین شکل ممکن شنفتنی میشود.
به زودی شنوندهی آهنگهای آتی این عزیزان (ابی، چاووشی، جناب زمان و سروش قهرمانلو) خواهید بود.
یاغی
وقتی میگن ایست یعنی اسمارت کسی نمیگه ایست نودنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی عالیه بخصوص برای ما ایرانیها
eset به خاطر در دسترس بودن آپدیت هاش محبوب شده . منم از همین eset استفاده می کنم و راضی ام (sm132)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اولين باره ميشنوم بجاي اسمارت سكوريتي فقط ميگن ايست....
مجمع نبودی پاستوریزه ای یاد میگیرینقل قول:
نه از من سفيده يه خطه خيلي باريكي دوره پنجره رنگيهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه . این آقای یاغی با گردن کلفت های موسیقی ایران همکاری داشته و من تا به حال حتی اسمش رو هم نشنیده بودم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
الان بهادر کامنت میکنه آقای چاوشی به این زودی ها برنامه ای برای انتشار ندارد (sm120)
الان اوست هم لايسنساش خوب پيدا ميشه هم عينه هلو اپديت ميشه
البته قبلا يه مدتي بخاطره تحريم پورتاشو واسه ايران بسته بودن ولي الان اوكيه
فقط یکی کار داشته با هر کدوم تازه با خواننده ها داره همکاری میکنه و الا در بین اهل قلم اسم و رسمی داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز ننشستم به اين شخصي سازياش ور برمنقل قول:
خودت ور رفتي اينطوري شد يا اينطوري بود؟
اخه شده عينه سرپنجره ٨.١
23 مهر فک کنم محرمه نمیدونم این بزودیا قبل اینه یا اگر بعدشه یعنی دو ماه بعد 23 مهر دیگه چرا میگن بزودی
با نود ، ورزش 3 هم نباید رفتنقل قول:
مزخرفترین ترین انتی ویروس جهان که فقط تو ایران طرفدار داره
لخت بیای نت بهتره (sm120)
يه عكس كامل بزار از ويندوزت يه پنجره هم باز بزار
نودُ پاک کرده بودم اون موقع، نصبش کردم و دوباره پاکش کردم درست شد!!! دنیای کامپیوتر خر است، معلوم نیست چی به چی ربط داره!
یه چیزی الان دو زاریم افتاد خیلیا موشکل دارن فریم ورک انتی ویروس چیزا دیگه سیستما اکثرا 64 بیتی
من 32 بیتی دارم از این مشکلات نیس
بالش بخير اون قديما كه نود تازه اومد عكسه يه ربات روي كاورش بود و توي تبليغش هم نوشته بود هوش هوشمند و ازين كس شعرا.(sm2)
البته فكر كنم رباته هنوز باشه
(sm148)
مال من یکم درشت تره چون گذاشتم رو 125
همین کارو کردم، نرم افزاره مال حذف کامله، خود سافت گذر گذاشته بود، برا دانلود منیجر که اکسپایر میشه خیلی به کار میادنقل قول:
(sm2)یکم دیر نشده؟ماه قبل منتشر شده بود.
در ضمن کاور رسمی این ترک چیز دیگریست.
(sm2)من میدونستم اقدامات مجمع یه روزی رسمی میشه
آقا کسی pes نصب کرده رو ده، موشکل نداشته؟
نععععنقل قول:
عنوان تاپیک رو عوض کنیم، محسن چاوشی و مشکلات ویندوز ده (sm120)
لطفا اگه کسی فیلم کنسرت گیبسون داریوش که میلاد پسرش خیانت چاوشی میخونه سنگ صبورم پخش میشه رو داره بزاره تا دان کنم.
الان نه ... اوست خیلی بهتر جواب میده ... قبلا آی پی ایران تحریم بود باید با ******** آپدیت میشد ولی الان اکی شده.نقل قول: