اوه اوه...(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اوه اوه...(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد مشهدی - خوابم نمیبره
(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثکه امضامو ذخیره نکرده بودم (sm25)
(sm137) چقدر عزیز شدی تازگی ها واسم
تست...
(sm6)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مشهد، مردم این شهر روی کنسرت را ندیده اند
آره الی؟ (sm77)(sm60)
دیشب ساحلی تجمع بوده...
(sm1)
(sm10)
دردی که از تو با من مرد میخواد
مردی که بی تو باشه از اهل قبوره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتارم (sm25)
اواتارتو از نو اپلود کن درست میشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رادیو سیاه سپید شده...(sm25)
سرماخوردگی خر است(sm74)
میخوام نیاد... هرکی دو مرتبه اپلود کنه درست میشه... دهن مدیر هاست (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا شما که معلمی چرا دیگه؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان از کجا داری پست میدی؟ (sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتارو يكي از بچه ها داده بود سيو كردم ولي ظاهرا پاك شده ديگه ندارمش (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهي بلا بدور عزيزم تا ميتوني شلغم بخور (sm172)
یکی دیگه... به جایی بر نمیخوره که... چه حالا به اجبار تغییر بدی چه چند وقت دیگه محض تنوع...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه عکس امضام رفتم کل پیج ابی رو زیر و رو کردم علاوه بر تاپیک اینجا (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امير نياز نيست دنبال آواتار باشم خودش برميگرده يا حتما اون موقع هم نياز به آپلود داره
(sm6)نقل قول:
نقل قول:
بايد بگردم دوباره (sm172)
بنده ی خدا اگه میدونست به فاصله 24ساعت پس از مرگ ـش محبوبیت آثارـش اینهمه بیشتر میشه زودتر میمرد (sm25)
اعوذ بالله از جماعت مرده پرست (sm1) عصر ایران که نوشته بود خیلی با دیدن خبر مرگ ـش تازه شناختنش (sm25)
احسان چش شده با كي بحثش شده (sm25)
صبر کن تا درست کنن عکس ـت برمیگرده دیگه نیازی نیستش از نو آپ کنی خودش درست میشه همونطور که خودش خراب شد...نقل قول:
نمیدونم نبودم حوصله خوندن صفحات پیش هم نیست خودش میاد توضیح میده (sm59)نقل قول:
در حيرتم از مرام اين مردم پست
زين طايفه زنده كش مرده پرست
خونم دیگه..نرفتم..مدرسم باشم نت داریم اونجا(sm120)نقل قول:
(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها کیفاتونو بردارید آهسته برید توی حیاط امروز معلم ـتون نیومده (sm120)نقل قول:
امروز بچه های کلاست چه حـــــــالی کردن (sm59)
میخورم.انواع و اقسام تجویزاتو مصرف میکنم..(sm176)نقل قول:
معلم فرستادم واسشون(sm59)ولی گفتم ساعت اخرو ولشون کن بذار حال کنن(sm120)نقل قول:
تازه دارم گوش میدم ببینیم چیکار کرده این صدای خاص(sm50)
نقل قول:
من كه از ديروز خيلي حالم گرفته س خصوصا امروز صبح كه با ديدن اون كليپ چند ثانيه اي كه نويد گذاشته بود خاطراتي تو من زنده شد كه به شدت سعي در فراموشيشون داشتم انقدر گريه كردم چشمام(sm81) و گفتم خدا خيرت بده پسر اين چي بود گذاشتي (sm81)
منم یه تجویزی خدمت ـتون بکنم؟ (sm10)نقل قول:
تو نگفته بودی از نت کشیدی بیرون؟ چته باز اومدی؟ (sm70)نقل قول:
همونم خوبه باز (sm120)نقل قول: