محسن چاوشي هيچ مدير برنامه اي ندارد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
محسن چاوشي هيچ مدير برنامه اي ندارد (sm2)
آها تسویه حساب های شخصی رو میشه با ذکر جمله بعضی ها تموم کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزاریم (sm2)
شوخی بود(sm10)
باباي سايت چشم ماست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)الی دیروز اعتراف کرد 7 سال ازم بزرگتره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه یه کاربر دیگه هم هست که کاور آلبوم میزاره ، گفته 40 سالشه
بنده فعلن در رتبه سوم هستم مگر اینکه خلافش ثابت بشه(sm120)
همچنان اصفهانی - بهانه ی تو ( یاد تو ) (sm50)
آهای فرصت کم...آهای راه زیاد* (sm54)
یادم ننداز(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلی شد
5 میلیون سرمایه + 500 هزار هزینه راه اندازی سایتنقل قول:
بقیه اش با من (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا يكي بگه واسه اين مودم كوفتي چجور بايد رمز گذاشت
يه سرچ كردم توو گوگل هر كي يه چيزي گفته بود
اینو من خیلی وقت پیش زمانی که از تی وی ضبط کرده بودن میگوشیدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)به تو هم پیشنهاد دادم پشمتم نبود